Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

BOKI 13 : Ivan Ivanović mastrubira uz moje fotografije

rssBookmark and Share

Prokuplje 10.01.2011. Autor: Stefan Radović Foto by: Dejan Milićević

Makedonski šoumen Bojan Jovanovski sprema se za premijeru svog novog šou programa Arena B13, koji od petka počinje da se emituje na “Pinku”, a pre premijere Boki je iskoristio priliku da se putem Facebooka obrati Katarini Živković i njenom navodonom deču Branislavu Jovanoviću koji Bokija stalno prozivaju po novinama.

BOKI 13 :  Ivan Ivanović mastrubira uz moje fotografije

Sudeći prema onome što je Boki napisao na svom profilu, najviše razloga za strah da će biti pominjani u njegovoj emisiji imaju pobednica “Farme” Katarina Živković, njen dečko Bane Janković ali i voditelj Ivan Ivanović.

-Planiram da u goste zovem interesantne face, ljude koji imaju šta da kažu...Sigurno neću zvati onog malog kudravog žigola sa “Farme” i njegovu seljančicu sa južne pruge, što ne može da ubode tri padeža. Ja sam Makedonac, pa bolje govorim srpski od Fejk Kate. Devojka je glupa ko ekser, a sad se još razgoropadila, umislila da je narod voli.Strašno.Baš me zanima koliko je mator taj sponzor što je spucao tolike pare za njene glasove, kad nju i dalje mora da zadovoljava ona pudlica od Baneta, instant ''farmer'' za sve namene. Znači, sponzor plaća Katarini, a ova Banetu, jer ovaj, kakav je, naskočio bi i na žirafu. Kaća mu je još i dobra prilika, jer kapiram da u pravom životu naskače uglavnom na babe kad prime penziju. Ono kao ''poslednji seks pre nego što krenu bogu na istinu'' - Kazao je u svom duhu Boki 13.

-Neizbežno moram da se zahvalim Ivanu Ivanoviću zbog toga što me reklamira cele godine u svojoj emisiji a ovaj tekst na žalost nema erotski karakter pa će kao i svako veče ući na moj profil i masturbirati samo uz moje fotografije (možeš ti to Ivane-navikao si),Kaže između ostalog Boki 13 kao i uvek ''Bez dlake na jeziku'',dodajući pritom da Ivan Ivanović pun kompleksa u etar prosipa priče 'Koje na žalost ne može njegov mozak da smisli,već mozak 10-tak scenarista''.


#   Prokuplje   Katarina Živković   Ivan Ivanović   fotografije
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima