Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Soraja i Brendon prekinuli seks između Marijane i Nemeša

rssBookmark and Share

19.06.2011. Autor: Milena.R

Veliki Brat je sinoć oko ponoći ugasio svetla i poželeo ukućanima laku noć. Nakon nekog vremena, što priprema za spavanje, što razgovora svi ukućani su polegali.

Soraja i Brendon prekinuli seks između Marijane i Nemeša

Nakon što im se učinilo da su svi zaspali Nemeš i Marijana su iskoristili priliku za njihove noćne rituale. Ovaj par već dugo vremena ne krije svoju ljubav pred kamerama, kao ni seksualne aktivnosti. Predigru, kao i sam čin prekinuli su im najpre Soraja, a kasnije i Brendon. Započevši svoju ljubavnu igru, nisu obratili pažnju da Soraja nije zaspala.

Na trenutak su zastali, bili strpljivi, a zatim nastavili tamo gde su stali. Nije im ni smetalo dok je Brendon izlazio iz sobe, ali njegovim povratkom, kada je skočivši na krevet promašio isti i na glas počeo da se smeje, prekinuo ih je u zanosu. Osim što su Marijana i Nemeš završili svoju ljubavnu igru, Duška je Brendonov prodoran smeh probudio.

Horvat i Nemeš su zajedno sa Brendonom počeli da se smeju, dok je Duško vidno iznerviran ustao iz kreveta, gunđao i počeo da šeta. Nakon što je Nirmal podržao Duška, da u koliko želi da se smeje napusti sobu, svi su se umirili i ubrzo zaspali.

Komentara: 0


#   seks   pornografija   Veliki brat   Soraja Vučelić   Marijana Čvrljak
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima