Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

ŠOK PRIZNANjE : Ja sam prostitutka !

rssBookmark and Share

19.05.2011. Autor : Ljiljana.T

Soraja isprozivala Brendona da je devojčica koja se farba u plavo, da je trandža i da je zaljubljen u Lestera!
Marijana Čvrljak, verovatno pod uticajem alkohola, rekla za sebe da je prostitutka, na šta joj je Nemeš dobacio da on neće da joj plati !

ŠOK PRIZNANjE : Ja sam prostitutka !

Iako je po ulasku Branislava Radonića , poznatijeg kao Brendon, u kuću “Velikog Brata” delovalo da će se lepo slagati sa Sorajom Vučelić, između njih se umesto simpatija rodila “mržnja”.

Naime, u toku žurke, Soraja je zajedno sa Nikolom rekla Lesteru da je sigurna da je Brendon zaljubljen u njega. -Vidim kako te gleda. On je zaljubljen u tebe i ljubomoran je na sve koji ti priđu. Videla sam juče kako je gledao Emu dok je stajala pored tebe. Ne možeš da zamisliš kakva mu je bila faca - pričala je kroz smeh Soraja Lesteru, koji je u nekoliko navrata pokušao da je prekine da priča o tome, ali bezuspešno. Njemu nije bilo prijatno da sluša to što ona priča, jer kako kaže, možda Brandon i nije gay, a oni njihovim pričama utiču na to da ljudi misle suprotno. Brendon je posmatrao njihov razgovor, pa se požalio Marijani da je shvatio da pričaju o njemu i da ga ogovaraju, a ona ga savetovala da samo bude svoj.

Kasnije je Soraja prišla Brendonu i otvoreno mu rekla šta misli. -Ti si iskompleksiran što nisi iz Beograda, idi u svoje selo. Pogledaj se u ogledalo, kao pacov si. Ti si jedna devojčica koja se farba u plavo, trandža. Zaljubljen si u Lestera – govorila je Soraja, dok joj je Brendon rekao da iskulira, a onda dodao ima dobre noge, ali da je ružna.

Da li pod uticajem alkohola, atmosfere ili nečeg trećeg,na već tradicionalnoj zabavi “Velikog Brata”, Marijana Čvrljak je rekla nešto skandalozno. Uz dozu smeha, Marijana je pred nekoliko ukućana izgovorila sledeće: - Ja sam prostitutka! Njen dragi, Nikola Nemešević Nemeš, prvo je šokirano pogledao u nju, zatim se nasmejao i u želji da izvuče čitavu situaciju i okrenuo sve na šalu, samo kratko rekao: - Ja neću da ti platim!

Komentara: 0


#   seks   prostitucija   Veliki brat   Soraja Vučelić   Marijana Čvrljak
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima