Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nove sezonske linije sa aerodroma "Konstantin Veliki" u Nišu, Krf, Atina, Tivat..

rssBookmark and Share

Niš 17.06.2024. Južna Srbija Info - redakcija

Aerodrom "Konstantin Veliki" u Nišu beleži značajan porast u broju sezonskih letova ovog leta, čime dodatno unapređuje svoju ponudu i povezanost sa popularnim turističkim destinacijama.

Foto: Aerodrom Niš
Foto: Aerodrom Niš

U nedelju, 2. juna, avio-kompanija "Ryanair" započela je svoju novu rutu na relaciji Krf – Niš – Krf. Ova linija će se obavljati dva puta nedeljno, petkom i nedeljom, omogućavajući putnicima brz i jednostavan dolazak do jedne od najpoznatijih grčkih destinacija.

Od nedelje, 16. juna, putnici su dobili mogućnost da putuju i do Atine zahvaljujući novoj liniji koju je uvela nacionalna avio-kompanija "Air Serbia". Ova linija će saobraćati sredom i nedeljom. Pored toga, od srede, 19. juna, počinje i linija sa Tivtom, sa letovima sredom i subotom. Ove nove rute pružaju putnicima više opcija za letnje putovanje, dodatno povezujući Niš sa važnim turističkim destinacijama u regionu.

Pored redovnih linija, aerodrom u Nišu će tokom letnje sezone imati i čarter letove koje organizuju turističke agencije. Ovi letovi, koji su započeli proteklog vikenda, uključuju popularne destinacije kao što su Antalija u Turskoj i Monastir u Tunisu.

Aerodrom "Morava" u Kraljevu takođe beleži porast u broju letova sa uvođenjem sezonske linije Kraljevo – Solun – Kraljevo, koja je započela 11. juna i saobraćaće utorkom i subotom.

Iz "Aerodroma Srbije" podsećaju putnike da se za dodatne informacije, uključujući cene karata, obrate zvaničnim sajtovima avio-kompanija "Ryanair" (www.ryanair.com) i "Air Serbia" (www.airserbia.com).

"Podsećamo sve putnike koji putuju sa aerodroma 'Konstantin Veliki' Niš da na let dođu minimum dva i po sata pre polaska zbog izvođenja radova na izgradnji nove terminalne zgrade," poručuju iz "Aerodroma Srbije".

Ova proširenja i poboljšanja u ponudi letova čine niški aerodrom još značajnijim čvorištem u avio-saobraćaju Srbije, pružajući putnicima bolje opcije i veće mogućnosti za putovanja.


#   Niš   letovi   aerodrom Konstantin Veliki
@NisAirport @


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima