Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

4. sajam poljoprivrede - Niš 2010

rssBookmark and Share

22.09.2010.

Grad Niš, Uprava za poljoprivredu i razvoj sela organizuje Četvrti sajam poljoprivrede koji će se održati 25. i 26. septembra 2010. godine u Nišu. Sajam nastavlja trinaestogodišnju tradiciju poljoprivrednih i stočarskih izložbenih manifestacija.

U okviru Sajma biće održane izložbe reprezentativnih rasnih grla (druga Regionalna govedarska izložba), tradicionalne Republičke izložbe koza i ovaca, sitnih životinja i kućnih ljubimaca, DEMO ZOO Park egzotičnih vrsta, a predstaviće se i izlagači iz oblasti agro-opreme na prostoru Veterinarsko-specijalističkog instituta Niš.

Na drugoj lokaciji, u isto vreme - 25. i 26. septembra, u centru grada, na Keju 29. decembar, biće održana prezentacija ruralnog područja centralne, istočne, zapadne i južne Srbije pod nazivom „Naša sela". Takođe, na ovom prostoru biće organizovana Izložba cveća u trajanju od četiri dana, u periodu od 23. do 26. septembra. S obzirom da se radi o lokaciji u centru grada, na nišavskom keju pored niške Tvrđave, očekuje se veliki broj posetilaca.

 

 


 



#   Uprava za poljoprivredu   izložba cveća   Sajam poljoprivrede
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima