Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Dr Milić: Sramota je da uzimamo 20.000 dinara za mesto u UO

rssBookmark and Share

Gornja Toponica 05.03.2014. Blic

Članovi Upravnog odbora Specijalne bolnice za psihijatrijske bolesti „Gornja Toponica" u Nišu odlučili su da im se ubuduće za rad mesečno uplaćuje 20.000 dinara, a predsedniku Srđanu Aleksiću (SNS) 25.000 dinara. Protiv ovakve odluke od pet članova glasao je samo dr Dragan Milić, koji je zbog toga podneo ostavku.

Dr Milić: Sramota je da uzimamo 20.000 dinara za mesto u UO

- Bilo bi nemoralno i licemerno s moje strane da ostanem član UO koji je odlučio da u ovo vreme krize i katastrofalne ekonomske situacije iz budžeta Specijalne bolnice uzimamo tolike pare. Za jednu ili dve sednice mesečno da dobijamo toliki novac. Godišnje je to od 15.000 do 18.000 evra, a za ta sredstva bi mogli da kupe neki medicinski aparat. Bio sam član UO i u prethodnom sazivu, ali smo to radili volonterski - kaže Milić i dodaje da je tako bilo od 2000. godine.

Milić napominje da je predlog bio da naknade iznose 30.000 i 35.000 dinara, ali su smanjene nakon njegovog prigovora. Aleksić, koji je i gradski većnik u Nišu, juče nije bio dostupan za komentar zašto su sada uvedene naknade za rad u UO Specijalne bolnice.

 

Komentara: 0


#   Dragan Milić   Gornja Toponica   psihijatrija   Gradski većnik
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima