Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Građani ipak podržavaju javni doček Nove godine

rssBookmark and Share

Niš 29.12.2016. M.M. Južna Srbija Info

Građani Niša ipak podržavaju javni doček Nove godine na Trgu kralja Milana, gde će 31. decembra nastupiti Bijelo dugme, pokazuje mini anketa u centru grada.

Podrška za koncert i humanost,   Foto: Južna Srbija
Podrška za koncert i humanost, Foto: Južna Srbija

"Podržavam javni doček Nove godine, i dobro je što je nađeno "kompromisno" rešenje, što podrazumeva i koncert i pomoć za one kojima je to najpotrebnije, pre svega za bolesnu decu", kaže Nadica Ilić, finansijski marketing menadžer iz Niša.

Nadica Ilić, Foto: Južna Srbija

Student Stefan Jović, je zadovoljan što će sa drugarima imati priliku da sluša Bijelo dugme i zabavi se u najluđoj noći. "Ovo je prilika za mene da vidim našu legendarnu grupu, jer teško da bih mogao da odem na koncert u Beograd ili neko drugo mesto, zbog finansija", rekao nam je Stefan.

Stefan Jović, Foto: Južna Srbija

Osluškujući želje građana ponekad teško spojive, Grad Niš doneo je do sada najbolju odluku. Legendarana grupa Bjelo dugme održaće novogodišnji koncert na Trgu kralja Milana, uz pomoć Kluba privrednika, koji će pored troškova za nastup najboljeg benda na prostorima bivše zemlje i šire, izdvojiti milion dinara za Nacionalno udruženje roditelja dece obolele od raka "NURDOR," za dogradnju i opremanje hemato-onkološkog odeljenja na Dečjoj klinici u Nišu.

Nišlije i Nišlijke će u veseloj novogodišnjoj noći zabavljati poznati rok sastav Bijelo dugme.

Alen Islamović, Mladen Vojičić Tifa i Goran Bregović učiniće novogodišnju noć posebnom uz dobro poznate hitove ovog rok sastava.

Komentara: 0


#   Niš   Beograd   Nova godina   Južna Srbija region   Dečja klinika   Stefan Jović   doček   Goran Bregović   Trg kralja Milana   anketa   Klub privrednika   Bijelo dugme
@


 


[ Dodaj komentar ]