Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Novac od saobraćajnih prekršajnih kazni u Prokuplju za nove kamere i ležeće policajce

rssBookmark and Share

Prokuplje 08.06.2020. Južna Srbija Info

Savet za bezbednost saobraćaja u Prokuplju, kojim je predsedavao predsednik Saveta Aleksandar Simonović, usvojio je finansijski plan utroška sredstava za ovu godinu u ukupnom iznosu od 10.700.000 dinara. Ova sredstva, prikupljena su od naplaćenih saobraćajnih prekršaja.

Novac od saobraćajnih prekršajnih kazni u Prokuplju za nove kamere i ležeće policajce

Najveći deo novca biće utrošen za postavljanje video nadzora na semaforu za detekciju saobraćajnih prekršaja. Za ove namene, planirano je da se utroši 5.500.000 dinara.

Za kupovinu mašine za obeležavanje horizontalne signalizacije, promenu starih i istrošenih ležećih policajaca i postavljenje novih, kao i nabavku druge opreme predviđeno je 2.500.000 dinara.

Deo novca planiran je za održavanje semafora, izrade projektno-tehničkih regulacija na putnim pravcima.

Za održavanje putnih objekata, odnosno mostova, kanala, slivnika, trotoara i rampi za osobe sa invaliditetom, predviđeno je da se utroši 1.500.000 dinara.

Svi planirani radovi na putevima na teritoriji Prokuplja, imaju za cilj povećanje bezbednosti svih učesnika u saobraćaju.

Komentara: 0


#   Prokuplje   saobraćaj   prekršajna prijava   bezbednosne kamere   Savet za bezbednost saobraćaja   ležeći policajac   kazna
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima