Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radi bezbednosti đaka postavljena rampa na ulazu u dvorište prokupačke srednje škole

rssBookmark and Share

Prokuplje 17.02.2021. Južna Srbija Info

U dvorištu Tehničke škole “15.maj” sada je parkirano znatno manje automobila. Razlog za ovo smanjenje je postavljena rampa na ulazu u školsko dvorište. Sredstva za kupovinu neophodne opreme i postavljanje rampe, u iznosu od 170. 000 dinara, škola je obezbedila iz sopstvenih izvora.

Radi bezbednosti đaka postavljena rampa na ulazu u dvorište prokupačke srednje škole

Osim zaposlenih u školama, svoje automobile i kombije do sada je u dvorištu ostavljao veliki broj naših sugrađana, kao i prodavci koji svoje proizvode prodaju na maloj pijaci, koja se nalazi u neposrednoj blizini škole.

-Zbog izuzetno velikog broja parkiranih automobila, u dvorište škole nije se mogla kvalitetno obavljati praktična nastava sa učenicima saobraćajnog smera. Rampa koja je postavljena pre nekoliko dana skoro za 50 odsto je smanjila broj automobila koji su bila parkirana u dvorištu škole. Isto tako, ovim smanjenjem povećana je i bezbednost učenika, izjavila je direktorka Tehničke škole “15. maj” Biljana Milenković i naglasila da je ulaz u dvorište škole pokriven i video nadzorom.

Kroz dvorište škole, osim učenika Tehničke škole, svakodnevno prolaze i đaci OŠ “Milić Rakić Mirko”, a od ove školske godine i učenici Medicinske škole “Dr Aleksa Savić”.

Direktorka Milenković podvlači da oni ne naplaćuju parking i da će svoje automobile moći da parkiraju samo radnici navedenih škola.

Komentara: 0


#   Prokuplje   bezbednost   rampa   Tehnička škola 15. maj Prokuplje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima