Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Predsednik Plivačkog saveza Srbije posetio Leskovac

rssBookmark and Share

Leskovac 04.02.2018. Južna Srbija Info

Predsednik Plivačkog saveza Srbije, Boris Drobac, posetio je juče Leskovac i sa gradonačelnikom, Goranom Cvetanovićem, obišao bazen u SRC „Dubočica“.

Predsednik Plivačkog saveza Srbije posetio Leskovac

Ovo prilikom Drobac je istakao kako leskovački bazen ima dobre uslove da postane centar za pripreme plivača iz cele Srbije.

Trenutno na leskovačkom bazenu pripreme izvodi PK „11. april“  iz Beograda čiji će plivači u našem gradu boraviti desetak dana.

Gradonačelnik Leskovca, Goran Cvetanović, danas je rekao da grad ima dva plivačka kluba, čiji plivači donose veliki broj medalja sa takmičenja predstavljajući nas u najlepšem svetlu.

Osvrnuvši se na to koliko Leskovčani cene plivanje Cvetanović je rekao: „Veoma smo svesni benefita svakog sporta, tako i plivanja. Trudimo se da stvaramo bolje uslove za ovaj sport i naš grad načinimo regionalnim plivačkim centrom. Izdvajanja za ovaj sport povećavamo svake godine. U 2018. za plivačke klubove „Dubočica“ i „Leskovac“  preko programskog finansiranja izdvojeno je 3,4 miliona dinara, dok je u 2017. izdvajanje bilo skoro milion manje. Takođe, najbolji plivači nagrađuju se priznanjima za Dan grada preko fonda za mlade taletne.“ 

Komentara: 0


#   Leskovac   Goran Cvetanović   Dan grada   Plivački savez Srbije   Boris Drobac   SC Dubočica
@CvetanovicG @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima