Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Radnički najavljuje pozitivan rezultat u Ivanjici

rssBookmark and Share

27.08.2015. Real sa Nišave

Danas je u prostorijama FK Radnički iz Niša, održana redovna konferencija za štampu, povodom predstojeće utakmice u Ivanjici, koje će Nišlije odigrati u subotu, 29. avgusta sa početkom u 20 časova, protiv domaće ekipe Javora.

Radnički najavljuje pozitivan rezultat u Ivanjici

Medijima su se obratili šef stručnog štaba Radničkog Milan Rastavac, kao i Marko Blažić, igrač Radničkog.

Novosađanin, na čelu Reala sa Nišave, gospodin Rastavac, najavljuje još jedan pozitivan rezulatat u nizu za Nišlije.

Ne postoje teške i lake utakmice, to se najbolje vidi iz prethodnog perioda. Gostujemo protivniku koji je ostvario odlične rezultate. Naša ambicija je da igramo dobro, čvrsto, takmičarski. Želimo da pokažemo naš kvalitet. Javor igra pametno, zadržali su svoj tim. Igraju agresivno. Mi ćemo se potruditi da prekinemo pozitivnu seriju Javora.

Posle uvodnog izlaganja, trener Rastavac osvrnuo se i na igrače čiji je nastup za predstojeći susret pod znakom pitanja.

Marko Tomić je bio van trenažnog procesa, danas se priključio saigračima na treningu, verujem da će biti spreman za meč. Anton Zemljanuhin je zbog reprezentativnih obaveza odsutan, ostali igrači spremni su za meč sa Javorom.

Vezni igrač Radničkog Marko Blažić, očekuje dobar rezultat u Ivanjici.

Javor je kvalitetna i kompaktna ekipa koja zna šta želi. Dobro igraju na svom terenu, a olakšavajuća okolnost za nas je što će se protivnik otvoriti, igrati napadački. Mnogo je teže doći do pozitivnog ishoda kada igrate protiv ekipa koje se brane sa desetoricom igrača, što sa Javorom definitivno nije slučaj. Očekujemo pozitivan ishod u Ivanjici.


#   fudbal   Radnički FK   Milan Rastavac   Anton Zemljanuhin   Marko Tomić   Ivanjica   Javor FK   šef stručnog štaba
@NisRadnicki @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima