Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Turizam

Turistička ponuda juga srbije, seoski turizam

<<<12345>>>Ukupno: 1202  |  Prikazano: 11 - 20

Zašto je letovanje na Maldivima dobra opcija?

Nikola Stojanović 26.11.2023.
Letovanje na Maldivima

Ako ste ljubitelji egzotičnih putovanja na daleke i uzbudljive destinacije onda je ova južnoazijska zemlja idealna lokcija za vas. Ova ostrvska država nalazi se u Indijskom okeanu i predstavlja jedan naziv za 1126 manjih i većih ostrva od kojih je samo oko 200 naseljeno. 

opširnije

Komentara: 0

Saveti za putovanje sa dodatnim prostorom

Nikola Stojanović 31.10.2023.
Putovanje i prtljag

Kada planirate duža putovanja, aktivni odmor ili samo imate potrebe za više prostora za vaš prtljag, krovni koferi su odličan dodatak vašem vozilu. Ovi praktični dodaci omogućavaju vam da efikasno iskoristite prostor na krovu automobila kako biste preneli sve što vam je potrebno. 

opširnije

Komentara: 0

Iskoristite jesen za posetu nekog od najlepših evropskih gradova

Nikola Stojanović 19.10.2023.
Evropski gradovi u jesen

Evropa, stari kontinent sa bogatim kulturnim nasleđem, ponosi se svojim gradovima koji su spoj istorijskih spomenika, umetničkih remek-dela i modernih čuda arhitekture.

opširnije

Komentara: 0

Niš beleži sve veći broj turista

Južna Srbija Info 28.09.2023.
Sve veći broj turista

Da li se broj turista koji posećuju Srbiju povećava, da li je jug centralne Srbije privlačan za turiste i šta je to što ih dovodi u ovaj deo zemlje pitanja su na koja su turistički poslanici pokušali da odgovore na 13. Turističkom forumu Srbije koji se održava u Nišu i koji je privukao veliki broj turističkih poslanika iz Srbije i regiona.

opširnije

Komentara: 0

Veliki uspeh niških kuvara na kulinarskom takmičenju u Konstanci

Južna Srbija Info 11.09.2023.
Veliki uspeh niških kuvara

"Naši kuvari, Nišlije, ljudi koji vole gastronomiju i koji nas svake godine obraduju Gastro festivalom u Nišu, iz daleke Rumunije donose nagradu", napisala je na svom zvaničnom Fesbuk profilu, gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski.

opširnije

Komentara: 0

Roštiljijada u Leskovcu. Najveća pljeskavica iz ruke

Južna Srbija Info 28.08.2023.
Najveća pljeskavica iz ruke

U okviru takmičenja Memorijal "Novica Stanković - Šaponja", danas je održano takmičenje u pripremi i pečenju najveće pljeskavice iz ruke.

opširnije

Komentara: 0

Roštiljijada: Najbolje ćevape prave učenici iz Bugarske, najbolju pljeskavicu beogradski školarci, sveukupni pobednici đaci iz Čajetine

Južna Srbija Info 25.08.2023.
Učenici ugostiteljskih škola na Roštiljijadi

Na takmičenju učenika ugostiteljskih škola koje se, u okviru 33. "Roštiljijade", po 30. put održalo 25. avgusta, učestvovalo je 7 srednjih ugostiteljsko - trgovinskih škola (TUŠ Leskovac, UTŠ Vrnjačka Banja, Srednja škola "Svetozar Krstić - Toza" Vučje, UTŠ Beograd, UTŠ Čajetina, SUGS "Laza Tanev" - Skoplje, Republika Severna Makedonija, PGT…

opširnije

Komentara: 0

"Dani Sićevačke berbe", osetite duh prošlosti, uživajte u lokalnim vinima i hrani

Južna Srbija Info 23.08.2023.
Festival vina i srpske tradicije

Festival vina i srpske tradicije "Dani Sićevačke berbe" u jednom najlepših prirodnih ambijenata u okolini Niša, održaće se u selu Sićevo 2. i 3. septembra 2023. godine.

opširnije

Komentara: 0

Večeras počinje 33. Roštiljijada u Leskovcu

Južna Srbija Info 21.08.2023.
PROGRAM 33. Roštiljijade

tradicionalnna "Roštiljiajada" 33. po redu, počinje večers u Leskovcu. Pored gastro užitka juga Srbije, posetioci će moži da uživaju u bogatom zabavnom programu uz poznate zvezde srpske estrade.

opširnije

Komentara: 0

5 saveta za planiranje odličnog putovanja Slovenijom u 2023. godini

21.08.2023.
Planirajte Sloveniju

Božanstvena Slovenija je jako mala državica, koju možete automobilom obići za jako kratak vremenski period. Slovenia - jedino ime koje u svom nazivu ponosno nosi reč LOVE.

opširnije

Komentara: 0

<<<12345>>>Ukupno: 1202  |  Prikazano: 11 - 20


Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima