Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Plava zastavica i lepote "Ble Beach" plaže u Stavrosu

rssBookmark and Share

Niš 26.07.2018. Južna Srbija Info

Stavros u opštini Volvi, samo 80 kilometra od Soluna prema Kavali, pruža mnoge letnje aktivnosti sa uređenim plažama i odličnim barovima, gde sve generacije mogu da pronađu sadržaj koji žele i u kome mogu da uživaju.

Plava zastavica i lepote "Ble Beach" plaže u Stavrosu

Jedan od takvih je "Ble Beach" plaža-bar otvoren pre više od pet godina, koji u potpunosti zadovoljava svetske standarde u toj vrsti turizma i koji ima odličnu saradnju sa lokalnom samoupravom, posebno u situacijama vremnskih nepogoda i kada je pomoć opštine nepohodna.

Na manje od kilometar od centra Stavrosa prema Olipijadi i Halkidikiju,  odmah nakon čuvene šume platana nalazi se i klub "Ble Beach", porodični biznis ljubaznih domaćina sa zadovoljnim turistima koji mogu u potpunoj sigurnosti da uživaju u lepoti plaže obojeneoj "plavom" zastavicom kvaliteta.

"Ovde smo izuzetno zadivoljni što možemo da pružimo kompletnu uslugu našim posetiocima, od prelepog mora, do kompletnog sadržaja u našem baru u kome posetioci mogu da se okrepe velikim izborom osvežavajućih napitaka, kao i tradicionalnih grčkih specialiteta, kao što je "Giros", sa ponosom kaže sin vlasnika bara, Ntinos Vasporos.

Od Ntinosa smo saznali, da je od ukupnog broja turista na njihovoj plaži oko 70 odsto Srba iz Beograda i južne Srbije, potom nešto Bugara, Rumuna i Grka iz Soluna tokom vikenda i letnje sezone.

Plaža je potpuno bezbedna, posebno za decu, sa kristalno čistom vodom gde svi muški konobari imaju položen sertifikat "spasioca na plaži".

Preporuka.. 

Blizina grada, kristalno čisto more, obezbeđen parking, bežična mreža. Svi potrebni sanitarno-higijenski uslovi, bežični internet, pristupačne cene i vrlo ljubazno osoblje.

Komentara: 0


#   Niš   Južna Srbija region   more   bežični internet   plaža   Stavros (Grčka)   Nitnos Vasporos   Ble Beach
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima