Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

"Ble Beach" plaža u Stavrosu, mesto za sve generacije

Bookmark and Share

02.08.2019. Z.S. Južna Srbija Info

Jedan od retkih barova na plažama gradića Stavros, gde sve generacije mogu da pronađu svoje mesto je "Ble Beach" plaža, koja se nalazi na kraju šume platana, prema Olipijadi. Ovo više nego odlično uređeno mesto zadovoljiće sve ukuse, pa i onih koji zahtevaju svetski standard.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Ono što posebno odlikuje ovaj prelepi kafić na plaži, je njegova čistoća i organizacija posla i osoblja.

Čak 25 zaposlenih, mladih ljubaznih ljudi brine se o gostima, sa odličnim znanjem engleskog jezika.

Na peščanom delu postoje uređene drvene staze koje se non-stop čiste, kako bi se gosti zaštitili od peska, sa postavljenim higijneskim kantama za smeće.

"Kao što znate, bar je otvoren pre sedam godina, a ove sezone smo proširili broj mesta, ležaljki, kao i ponudu pića i hrane", a pored standardnih gostiju iz Srbije, Bugarske, sve je više probirljivih turista iz Grčke", kaže sin vlasnika i menadžer", Ntinos Vosporos (Ntinos Tziv).

Na manje od kilometar od centra Stavrosa prema Olipijadi i Halkidikiju,  odmah nakon čuvene šume platana nalazi se i klub "Ble Beach", porodični biznis ljubaznih domaćina sa zadovoljnim turistima koji mogu u potpunoj sigurnosti da uživaju u lepoti plaže obojeneoj "plavom" zastavicom kvaliteta.

Prednost ove plaže je blizina grada, kristalno čisto more, obezbeđen parking, bežični internet, odličan izbor pića i jela, voća, sladoleda, kao i svi potrebni higijenski uslovi i vrlo peofesionalno osoblje.

Komentara: 0


#   turizam   bežični internet   plaža   Stavros (Grčka)   Ble Beach
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima