Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Za one sa stilom: Coconut Beach “The Lounge Bar” u Stavrosu

Bookmark and Share

31.07.2019. Z.S. Južna Srbija Info

Na samo par minuta peške od centra grada "Coconut", bar na plaži koji je otvoren prošle godine, sve više privlači turiste, koji pored kupanja i sunčanja traže dobru uslugu i provod. Ovo mesto je veoma popularnu i među Grcima, odnosno lokalnim stanovništvom.

Foto: V.D
Foto: V.D

Lociran u šumi platana u Stavrosu uređen u kolonijalnom stilu, "Coconut" je mesto gde možete provesti ceo dan i uživati u kupanju i sunčanju, ili sedeti u kafiću uz veliki izbor pića i jela u debeloj hladovini stabala platana.

Turisti iz Srbije bili su među prvima koji su "zauzeli" ovaj bar i prepoznali njegove čari. Ove godine sve je više Grka, onih koji rade u Evroopi, a provode odmor u domovini, kao i lokalnih meštana, koji uglavnom dolaze uveče, uživajuću u koktelima i dobroj muzici.

Velika prednost je hladovina, koja pratično pokriva ceo objekat, te vam suncobran sigurno neće trebati, možda pre neki pulover, naročito danima kada duva vetar.

Vlasnik bara Nikos, je profeionalni kuvar, tako da vas može iznenaditi i ponekim specijalitetom, pored standradnog menija koji se ovde služi.

Preporuka, obavezno posetiti ovo mesto ako letujete u Stavrosu.

Komentara: 0


#   turizam   ugostiteljski objekat   gastro turizam   plaža   Stavros (Grčka)   Coconut Beach
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima