Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ambasador Finske Perti Ikonen boravio u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 17.05.2017. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković sa saradnicima razgovarao je sa ambasadorom Finske u Srbiji Perti Ikonenom, koji boravi na jugu Srbije.

Ambasador Finske Perti Ikonen boravio u Vranju

Milenković je upoznao ambasadora sa ekonomskim i privrednim potencijalima Vranja i inicijativama u oblastima infrastrukture i zaštiti životne sredine. Na sastanku je bilo reči i o novim obrazovnim profilima u vranjskim školama u okviru dualnog obrazovanja, kao i planovima lokalne samouprave u vezi iskorišćenja tople vode iz Vranjske Banje za toplifikaciju grada i unapređenja turističkih kapaciteta Besne Kobile.

Ambasador Ikonen je sa gradskim rukovodstvom razgovarao i o olakšicama koje se ustupaju investitorima, kao i o proizvodnim i izvoznim aktivnostima Simpa, Jumka i Alfa Plam-a.

Sastanku su prisustvovali zamenik gradonačelnika Nenad Antić, predsednik Skupštine grada Dejan Tričković i član Gradskog veća Goran Kostić.
 


#   Vranje   Dejan Tričković   Slobodan Milenković   Ambasada Finske   Nenad Antić   Finska   Alfa Plam   Perti Ikonem   Goran Kostić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima