Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Čekićem na muža, nagovarao je da se ubije!

rssBookmark and Share

03.08.2013. Autor: B. Janačković |

Protiv A. S. (35) iz okoline Niša policija je podnela krivičnu prijavu zbog sumnje da je počinila nasilje u porodici, jer je svog supruga N. S. (36) udarila na spavanju čekićem više puta u glavu. Ona je nakon incidenta sama pozvala policiju, rekavši da je to učinila jer ju je suprug nagovarao da napiše oproštajno pismo i počini samoubistvo.

Čekićem na muža, nagovarao je da se ubije!

Dramatični događaj odigrao se u jutarnjim časovima u njihovoj porodičnoj kući u jednom naselju nadomak Niša.

- Žena je nakon privođenja ispričala da je duži period u lošim odnosima sa suprugom od koga se razvodi i da je strahovala od njega jer je rekao da se neće odreći dece. Ona sa mužem nije živela godinu dana, ali se on nedavno vratio i nastavio da vrši pritisak na nju da se u brakorazvodnoj parnici odrekne dece. Kritičnog dana ispričala je da ju je muž nagovarao da napiše oproštajno pismo i da izvrši samoubistvo. Muž joj je navodno govorio da može da joj pomogne da napravi omču ako sam ne zna, kao i da je najbolje da se obesi dok on bude u gradu, na nekom prometnom mestu, kako njega ne bi mogli da okrive - kaže izvor blizak istrazi.

Prema rečima našeg sagovornika, A. S. je počinjala da piše pismo, ali je odugovlačila kako bi dobila na vremenu.

- Na pola pisanja se uspavala, ali je muž bio uporan i probudio je i terao da nastavi sa pisanjem pisma. Kada se on uspavao, ona je sišla do podruma, uzela čekić i udarila ga nekoliko puta u glavu - kaže za naš izvor.

Povređeni N. S. je uspeo da se kolima sam doveze do Kliničkog centra u Nišu, gde je zbrinut na Klinici za neurohirurgiju. Lekari su konstatovali da nema teže povrede, ali je zadržan u bolnici preventivno da ne bi došlo do pogoršanja stanja.

Odmah nakon što je muž otišao iz kuće, A. S. pozvala policiju i ispričala šta je uradila.

- Pismo koje je pisala A. S. je predato policiji koja istražuje ceo slučaj - kaže naš sagovornik.

Porodica A. S. odbila je razgovor o ovom slučaju kao i N. S. koji je tada bio u bolničkom krevetu.


#
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima