Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Koljaču iz Niša koji je zaklao studenta određen pritvor ''zbog opasnosti uticaja na svedoke''

rssBookmark and Share

14.02.2014. JužnaSrbija.Info

Dimitriju Stevanoviću (20) iz Niša, osumnjičenom da je 10. februara sa više uboda nožem zaklao Vuka Stoiljkovića (22) u parku Sveti Sava u Nišu, određen je jednomesečni pritvor, potvrđeno je ''Južnoj Srbiji'' u niškom sudu.

Koljaču iz Niša koji je zaklao studenta određen pritvor ''zbog opasnosti uticaja na svedoke''

Naš dobro obavešteni izvor iz suda kaže da je to učinjeno zbog opasnosti uticaja na svedoke i zbog sumnje u način izvršenja krivičnog dela „koje je dovelo do uznemiravanja javnosti koje može da utiče na pravično i nesmetano vođenje sudskog postupka“.

Nakon svirepog zločina se pronela informacija da je sa osumnjičenim za zločin bio i njegov prijatelj Miloš Spasić, inače sin vlasnika poznatog niškog hotela My Place, ali u policiji sada kažu da on nije umešan u krivično delo, pa protiv njega nije podneta krivična prijava.

Sa druge strane naš izvor iz policija kaže da se istraga povodom ovog slučaja nastavlja i da niko nije isključen iz istrage.

U subotu, 15. februara 2014. tačno u podne će se na Trgu Kralja Milana u centru Nišu održati protest na koji su pozvani svi građani ne samo Niša već iz cele srbije koji žele da izraze, svoju tugu i svoj očaj po pitanju nasilja koje je u stalnom porastu. Okupiće se da zahtevaju fer suđenje odgovornima za Vukovu smrt.


#   policija   ubistvo   pritvor   sud   Vuk Stoiljković   Miloš Spasić   Dimitrije Stevanović   krivična prijava   krivično delo
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima