Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zastrašujuće: Pripadnik obezbeđenja gledao ubistvo studenta u Nišu, ali nije htelo da se meša

rssBookmark and Share

13.02.2014. Južnasrbija.Info

Novi šokantni detalji o ubistvu studenta Vuka Stoijljkovića iz Niša

Ivanka SpasićMajka Miloša Spasića, Ivanka Spasić demantovala je danas da njen sin ima bilo kakve veze sa svirepim ubistvom studenta medicine Vuka Stojiljkovića iz Niša.

- Miloš te kobne večeri nije bio u parku Svetog Save kada se sve to desilo. Postoje snimci iz kafića u kome su bili Vuk i Dimitrije, kao i snimak tuče. Postoje svedoci koji su bili u kafiću. Miloš je doveden u vezu sa celim slučajem samo zato što je drug sa Dimitrijem, kaže u izjavi Ivanka Spasić, majka Miloša Spasića koga su odmah nakon svirepog ubistva povezali sa zločinom a čije ime se sada uopšte ne spominje u istrazi.

Miloš SpasićOna kaže da je sigurna da je bilo svedoka koji su i videli tuču u kojoj su učestvovali samo Dimitrije i Vuk ali da na žalost niko nije reagovao, niti prišao da ih razdvoji.

- Miloš je pre nekoliko meseci posredovao u tome da se prekine netrpeljivost između Dimitrija i Vuka i da niko nikoga ne dira.Tako je i bilo, sretali su se i ništa loše se nije dešavalo sve do te strašne večeri, kaže Ivanka Spasić, inače suruga vlasnika poznatog niškog hotela "My Place" .

- Da je Miloš kriv, policija ga ne bi pustila ma čiji da je sin, izričita je Spasićeva.

Ona je uputila najiskrenije saučeće porodici svirepo ubijenog Vuka Stojiljkovića.

Na pitanje da li će prisustvovati protestu građana i paljenju sveća na mestu tragedije, Ivanka Spasić nije odgovorila.

 

 

 

Miloš Spasić

 

Strašno: Pripadnik obezbeđenja gledao tuču!

Konobar u niškom kafiću "Petar caffe" Srđan Stojanović kaže za ''Južnu Srbiju'' da je jedan pripadnik obezbeđenja zlatare ''Stanimirović'' koja se nalazi u samoj blizini ovog kafića a gde je student medicine Vuk Stojiljković i ubijen gledao tuču mladića ispred, ali da nije prišao da ih razdvoji jer ''nije hteo da se meša''.

Stojanović je objasnio da se na snikmu kafića jasno vidi kako ubijenom Vuku Stojiljkoviću za sto za kojim je on sedeo sa svojom devojkom prvi prilazi Dimitrije Stevanović (20) i da su ubrzo oboje izašli iz kafića.

U zlatari ''Andrejević'' nisu želeli da odgovore zbog čega je pripadnik njihovog obezbeđenja samo posmatrao tuču i zašto nije razdvojio mladiće kako bi sprečio tragediju. U toj zlatari kažu čak da nisu bili ni na saslušanju u policiji.

 

Dimitrije Stevanović
Ubica: Dimitrije Stevanović

 

Spasić: Brani druga ubicu

Inače, Miloš Spasić čije ime se više u istrazi uopšte ne spominje na svom profilu na Fejsbuku doduše indirektno stao je u odbranu svog druga  Dimitrija Stevanovića (20) iz Niša koji je nožem svirepo ubio Vuka Stanisavljevića.

- Kada si najviše kriv i kad te pravda optužuje ja staću iza tebe zbog svih dana prošlosti i za sve dane što slede..., napisao je Spasić braneći tako indirektno svog druga koji se tereti za teško ubistvo.

Dimitrije Stevanović
Ubica: Dimitrije Stevanović


#   policija   ubistvo   Vuk Stoiljković   Ivanka Spasić   Miloš Spasić   Dimitrije Stevanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima