Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prokuplje: Umrla porodilja

rssBookmark and Share

28.10.2011. Autor : S.Radović |

Porodilja D.S. (24) preminula je juče pod ne razjašnjenim okolnostima u prokupačkoj bolnici šest sati pošto je rodila zdravu bebu.

Stanje rođene bebe je stabilno.

Jelena Pantović portparolka Prokupačke bolnice negira mogućnost krivice Prokupačkih lekara.

Prokuplje: Umrla porodilja

D.S. iz Gane porodila se carskim rezom oko 11.30 časova u Prokupačkoj bolnici a kako saznmajemo postoperativni tok proticao je uredno i bez ikakvih problema.

Portparolka Prokupačke bolnice Jelena Pantović kazala je za ''Južnu Srbiju'' da će okolnosti smrti mlade porodilje ispitati stručnjaci , ona je oštro negirala mogućnost bilo kakve krivice Prokupačkih lekara.

-Formirana je petočlana komisija za interni stručni nadzor: internista, ginekolog, transfuziolog, hirurg i specijalista urgentne medicine. Oni će ispitati sve okolnosti ovog slučaja,Izjavila je Pantovićeva novinarima.

Prema informacijama do kojih smo došli porodilja D.S ranije nije imala nikakvih zdravstvenih problema, a umrla usled jakog krvarenja.

Obdukcija tela D.S (24) će biti obavljena danas u Zavodu za sudsku medicinu u Nišu nakon čega će biti poznati detalji o smrti porodilje u Prokupačkoj bolnici.


#   Jelena Pantović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima