Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pronaći huligana koji je opljačkao i povredio ženu na sred ulice

rssBookmark and Share

04.09.2013. SR

Nakon što je novinarka e-novina Sandra Dančetović napadnuta u utorak, oglasili su se Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS), Udruženje novinara Srbije (UNS) kao i LGBT aktivista i član NUNS Stefan Radović koji su pozvali na brzu reakciju nadležnih organa i privođenje napadača licu pravde.

Pronaći huligana koji je opljačkao i povredio ženu na sred ulice

LGBT aktivista i član NUNS Stefan Radović uputio je u sredu pismo podrške koleginici e-novina Sandri Dančetović. Pismo koje su objavile kolege iz e-novina prenosimo u celini:

Kao neko ko je stalno izložen nasilju i napadima najiskrenije se nadam da će pripadnici MUP-a Srbije u najkraćem mogućem roku privesti licu pravde huligana koji je poput najveće kukavice povredio i opljačkao jednu samu i ne zaštićenu ženu na sred ulice, novinarku e-novina Sandru Dančetović i protiv njega preduzeti sve zakonom predviđene sankcije.

Iskreno se nadam da će Država ovoga puta pokazati da je jača od huligana koji na sred ulice iz čista mira napadaju i tuku nevine ljude.

Takođe, bih poželeo novinarki e-novina Sandri Dančetović brz oporavak i ako neke rane i traume nikada ne zarastaju. Urednicima e-novina želim da ih ovo ne sputava, da ostanu jedinstveni najbolji, i borci za pravdu i ako za istinu i pravdu u Srbiji niko nije dobio orden.


#   Stefan Radović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima