Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Vozač kriv za smrt sestara dobio 9 godina zatvora

rssBookmark and Share

31.07.2013. Autor: Telegraf

Prvostepenom presudom Višeg suda u Prokuplju, Stevan Dimić Dima (19) iz Kuršumlije osuđen je na devet godina zatvora zbog saobraćajne nesreće u kojoj su stradale Tamara Milosavljević (16) iz Ćuprije i njena sestra od tetke Ivana Milosavljević (19) iz Kuršumlije, a još tri osobe teže povređene.

Vozač kriv za smrt sestara dobio 9 godina zatvora

Kako je pojašnjeno, sud je utvrdio da je Dimić, koji je bio vozač, u trenutku nesreće vozio brzinom od skoro 200 kilometara na sat i da je imao između 0,5 i 0,6 promila alkohola u krvi.

Dimić je sredinom avgusta 2011. godine izazvao saobraćajnu nesreću, kada je usled neprilagođene brzine izgubio kontrolu nad vozilom marke BMW, prešao u suprotnu traku kolovoza i sleteo s puta na kosinu.

Tom prilikom se vozilo više puta okrenulo i zaustavilo na krovu. Na licu mesta nastradala je Tamara Milosavljević (16). Ivana Milosavljević (19) iz Kuršumlije je usled zadobijenih povreda preminula šest dana nakon nesreće.

Tom prilikom povređeni su i njena rođena sestra Jovana (18), njihova sestra od tetke Katarina Marović (18) iz Beograda i njihov drug Dušan Jovanović ( 22) iz Kuršumlije, koji su se takođe nalazili u kolima.


#   vozači   Dušan Jovanović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima