Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Zlostavljana devojčica: Mama, sakrij me kad tata dođe!

rssBookmark and Share

Prokuplje 26.11.2014. Južna Srbija Info/Kurir

Moja ćerka posle svega ne želi da vidi oca, rekla mi je: „Mama, da me sakriješ kad dođe tata“ - kaže na početku ispovesti za Danijela Nestorović, majka trogodišnje devojčice za koju se sumnja da ju je seksualno zlostavljao otac Igor Nestorović iz Lukomira kod Žitorađe.

Zlostavljana devojčica: Mama, sakrij me kad tata dođe!

- Nemam ništa od toga da mi muž ode u zatvor. Samo želim da sebe i decu zaštitim od njega, jer je uradio ono što nijedan otac ne bi smeo. A mogla sam život da dam da on to ne može da učini - priča Danijela, koja vodi brakorazvodnu parnicu i bitku za starateljstvo za dva sina i ćerku koje ima sa Igorom.

Ona objašnjava da je prvi put primetila da se nešto dešava s detetom kad se vratila iz posete ocu.

- Povukla se u sebe, a noću bi jecala i vikala: „Tata, tata“. Kad se ponovo vratila, požalila se na bolove i peckanje na genitalijama, a onda sam uočila i krvarenje. Ona mi je tada kazala da je otac ljubi i dodiruje po polnom organu - ističe Danijela i dodaje:

- Onda sam se setila da ju je suprug i ranije ljubio po telu, pa i po polnom organu, kad bismo je okupali. Govorio je tada da je ona njegova princeza koju neće udavati, već da će živeti s njim.

Ona dodaje da dete ne želi da vidi oca.

- Ispričala mi je šta se dešavalo kad su bili sami. Ona ne želi da ga vidi, kazala mi je: „ Da me sakriješ kad dođe tata“ - kaže ogorčena majka.

Viši sud: OTAC PONOVO U PRITVORU

Veće Višeg suda u Prokuplju na osnovu žalbe Višeg tužilaštva produžilo je pritvor Igoru Nestoroviću zbog uznemiravanja javnosti. U obrazloženju stoji da je slučaj u kojem se Igor sumnjiči da je obljubio trogodišnju ćerku izazvao veliku medijsku pažnju i uznemirenje građana. Prošlog petka njemu je ukinut pritvor. Igor je od ponedeljka opet u pritvoru do 30 dana, počevši od 6. novembra, kad je uhapšen.


#   Prokuplje   Žitorađa   dete   viši sud   zlostavljanje   Danijela Nestorović   Igor Nestorović   Lukmir
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima