Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Milija Miletić ostaje na čelu USS

rssBookmark and Share

18.10.2016.

U nedelju 16. oktobra 2016. održana je Peta redovna izborna skupština Ujedinjene seljačke stranke, na kojoj je prisustvovalo više od sto delegata ove stranke iz cele Srbije.
Za predsednika stranke ponovo je izabran Milija Miletić.

Milija Miletić ostaje na čelu USS

Nastavljamo da se borimo za razvoj sela i poljoprivrede, malih opština i gradova na jugoistoku Srbije. Cilj nam je da se ravnomerno razvija svaka opština, grad i mesto u Srbiji, da ne postoje razlike života u selu i u gradu, poručio je Miletić.

Za počasnog predsednika izabran je Miroslav Malešević, a za zamenika predsednika stranke jednoglasnom odlukom delegata izabran je Miodrag Milković iz Bujanovca.

Za prvog potpredsednika stranke izabran je Igor Stevanović iz Knjaževca, aktuelni zamenik predsednika SO Knjaževac.

Za blagajnika izabran je Jovica Gajić, a za zamenika sekretara Nataša Ivković iz Svrljiga.

Kada je u pitanju Izvršni odbor, za predsednika izabrana je Jelena Trifunović, aktuelni predsednik opštine Svrljig, a za potpredsednika Goran Dudić iz Sokobanje, za članove izabrani su: Slavoljub Tasić, Momčilo Atanasković iz Aleksinca, Dragan Milenković iz Trstenika, Čedomir Zdravković iz Niša, Saša Milošević iz Niša, Miroljub Nedeljković iz Niša, Vlada Milosavljević iz Svrljiga, Igor Davidović iz Svrljiga, Dragica Ristić iz Svrljiga i Miroslav Marković iz Svrljiga.

Na Skupštini je izabran i Nadzorni odbor koji će u narednom periodu činiti: Predsednik Mirjana Božinović iz Knjaževca, Zlatomir Gojković iz Boljevca, Danijel Đorđević iz Kruševca, Slaviša Stojanović iz Malče i Dejan Stambolić iz Ražnja.

Takođe, danas je formiran i Forum žena koji čine: Predsednica Tatjana Lazarević, potpredsednica Snežana Jović iz Prokuplja, Borka Micić iz Niša, Emina Milutinović Jović iz Niša, Jelena Miletić iz Aleksinca, Jasmina Mitrović iz Gadžinog Hana i Danijela Petrović iz Niške Banje.

Forum mladih čine: Predsednik Marko Mladenović, njegov zamenik Aleksandar Robovjanović, Milena Krstić, Slobodan Rajković, Petar Marinković i Milena Stojković.

Politički savet čine: Predsednik Miroslav Malešević, Đura Zdravković, Goran Ubavić, Zlatan Đurić, Milisav Miljković i Mladen Ignjatović.

Komentara: 0


#   Milija Miletić   Ujedinjena seljačka stranka USS   predsednik opštine   Čedomir Zdravković   Marko Mladenović   Jelena Trifunović   Momčilo Antanasković   Slaviša Stojanović   Ana Jović   forum žena   Ana Lazarević   Izvršni odbor   Miodrag Milković   Nadzorni odbor   Miroslav Marković   Miroslav Malešević   Igor Stevanović       Mirjana Božinović   Tatjana Lazarević   Lena Krstić
@seljacka @


 


[ Dodaj komentar ]

{lg_push_subscription_title}

{lg_push_subscription_text}