Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Svrljig: redovna skupština USS

rssBookmark and Share

19.02.2011. Marko Miladinović

Treća redovna izborna Skupština Ujedinjene seljačke stranke održana je u subotu 19. februara 2011.godine sa početkom u 12 časova u sali svrljiškog Kulturnog centra.

Svrljig: redovna skupština USS

Na ovoj Skupštini izabrano je novo rukovodstvo u opštinskom odboru u Svrljigu. Najpre je jednoglasno izabran jedini kandidat za predsednika opštinskog odbora Ujedinjene seljačke stranke doktor Aleksandar Ignjatović, inače direktor doma zdravlja u Svrljigu.

Aleksandar Ignjatović je rođen 14.07.1959.godine u Nišu gde je završio osnovnu I srednju školu, fakultet I spezializaciju za urgentnu medicinu.

Aktivno se bavio fudbalom. A danas je na mestu direktora svrljiškog doma zdravlja ‘’dr Ljubinko Đorđević’’. Član je upravnog odbora Crvenog krsta Svrljig, član skuštine Crvenog krsta Srbije. Takođe je član upravnog odbora ženskog odbojkaškog kluba ‘’Student’’ i član upravnog odbora izdavačko-štampačkog preduzeća ‘’Prosveta’’ u Nišu.

Izabrana su i dva potpredsednika, Dragan Mihajlović i Tatjana Lazarević.

U nastavku sednice izabrani su i sekretar, blagajnik kao i izvršni odbor.

Inače ovo je najveći i najaktivniji odbor Ujedinjene seljačke stranke.

Predsednik Ujedinjene seljačke stranke Srbije Milija Miletić naglasio je da opštinski odbor ove stranke veoma aktivno deluje I da je na izborima 2008.godine seljačka stranka dobila najveći broj odbornika u Skupštini. I u svom izlaganju dodao činjenicu da je budžet za selo I poljoprivredu u svrljiškoj opštini više od 12% , I da će se USS boriti gde god učestvovala vlasti u Srbiji da taj budžet bude veći od 10%.


#   Milija Miletić   Opštinski odbor   Ana Lazarević   Izvršni odbor   Dragan Mihajlović   Tatjana Lazarević
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima