Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Lista SPS-PUPS-JS pobeđuje na svim nivoima

rssBookmark and Share

27.04.2012. Izvor : Agencija TANJUG |

Potpredsednica SPS-a Slavica Đukić Dejanović izavila je danas u Kušumliji da je sigurna da će lista SPS-PUPS-JS, predvođena Ivicom Dačićem, na predstojećim izborima odneti pobedu na svim nivoima.

Lista SPS-PUPS-JS pobeđuje na svim nivoima

"Ivica Dačić je svojim radom i rezultatima u vladi pokazao ko je", rekla je Đukić Dejanović na predizbornom skupu liste SPS-PUPS-JS u Kuršumliji, istakavši da će SPS nastaviti istrajno borbu protiv korupcije i kriminala.Ona je naglasila da koalicija SPS-PUPS-JS nikada neće priznati nezavisnost Kosova i Metohije i da će uvek štititi, podržavati i pomagati Srbe na Kosmetu.

"Bez ekonomske revolucije nećemo moći da živimo bolje", rekla je potpredsednica SPS-a, i dodala da o penzionerima niko ne bi vodio računa da SPS nije u vladi.

Konvenciji u Kuršumliji, pored Dejanovićeve, prisusustvovali su predsednik Izvršnog odbora SPS Branko Ruzić i narodni poslanik Dejan Radenković.Đukić Dejanović je danas, tokom posete Kuršumliji, obišla drvni kombinat "Simpo Šik", gde je s rukovodstvom preduzeća razgovarala o ostvarenim rezultatima ove fabrike, a nakon toga i novootvoreni pogon oplemenjenog lesonita, gde je razgovarala s radnicima.


#   Ivica Dačić   Simpo Šik   Slavica Đukić Dejanović
@DacicIvica @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima