Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Niške demokrate se slažu sa predsednikom Srbije, da neko u Nišu nema šta da radi, pa pali automobile?!

rssBookmark and Share

19.12.2017. Južna Srbija Info

Po prvi put u istoriji DS se slaže sa Predsednikom/premijerom: neko u Nišu nema šta da radi pa pali automobile.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Slažemo se da u Nišu nema šta da se radi, jer nema posla, nema firmi koje se otvaraju, iako nas stalno ubeđuju da će se uskoro otvoriti preko 1000 novih radnih mesta, piše u saopštenjeu GrO DS u Nišu.

Saopštenje...

I tako već šest godina, ali to nikako da se desi, i pored toga što neke firme otvaraju više puta. Doduše, otvore vrata, slikaju se, prošetaju po praznim halama i odu.

Postoji opravdana bojazan da će slično biti i sa novim delom Kliničkog centra u Nišu, jer su lekari i medicinske sestre otišli ne samo iz Niša, već i iz Srbije. A sve zahvaljujući politici aktuelne vladajuće većine.

O razvoju Niša i privrede u njemu nema ni govora. Jer da su bar nešto uradili, posle 4 meseca od podnošenja zahteva odbornika DS u gradskoj skupštini, dostavili bi izveštaj o realizaciji projekata iz akcionog plana održivog razvoja grada Niša 2015-2020. S obzirom da tog izveštaja nema, znači da nema ni realizovanih projekata. A nema ih ni u novom predlog budžeta za 2018. godinu.

O tome šta gradjani Niša misle o “uspesima” gradskog rukovodstva, govori i to što su morali da ljude sa najmanje 50 autobusa dovezu na “izlet” u Niš, da bi imao ko da aplaudira, jer je na skupu povodom otvaranja novog dela kliničkog centra bilo najmanje nišlija. 

Koliko je razvoj privrede u Nišu dobar govori i to što neke firme, iako bliske vladajućem režimu, izgleda ne mogu da ostvare dovoljan profit da bi platile struju već moraju da se nelegalno priključuju na električnu mrežu… A da, to nelegalno priključivanje na elektro mrežu i neplaćanje računa je već viđeno od strane SNS funkcionera… 

Iskreno se nadamo da paljenje automobila policajcima koji odgovorno vrše svoj posao nema veze sa paljenjem automobila funkcionerima SNS.

 -Pretpostavljamo da niškim policajcima automobile pale kriminalci, a SNS funkcionerima nezadovoljni članovi. Zaista se nadamo da to nisu isti ljudi. Ipak ne bi se u potpunosti slozili sa predsednikom-premijerom, građani nemaju šta da rade jer nemaju posao , ali oni ipak ne pale automobile i redovno plaćaju struju, stoji u saopštenju niških demokrata.

 


#   DS   SNS   Aleksandar Vučić   medicinske sestre   bezbednost   lokalna samouprava   paljenje automobila
@demokrate @sns_srbija @avucic @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima