Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Odbijen predlog SP Dveri o oslobađanju naplate parkinga kod Doma zdavlja

rssBookmark and Share

Medijana gradska opština 03.03.2016.

U našu redakciju stiglo je saopštenje SP Dveri povodom odbijanja inicijative o oslobađanju naplate parkiranja u okolini Doma zdrava Niš.

Odbijen predlog SP Dveri o oslobađanju naplate parkinga kod Doma zdavlja

Saopštenje prenosimo u celosti..

Inicijativa o oslobađanju naplate parkiranja u okolini Doma zdravlja u Nišu na predlog Jelene Đorđević, predsednice Povereništva srpskog pokreta Dveri u Nišu odbornice GO ''Medijana'', odbačena je bez obrazloženja.

Iako je odbornica Đorđević, na sednici GO ''Medijana'', održanoj u ponedeljak, 29. februara 2016. godine, prezentovala veliko nezadovoljstvo građana Niša i okoline naplaćivanjem parkinga u okolini Doma zdravlja, kao i krajnje nekorektnog i nečovečnog načina ovakvog finansiranja JKP „Parking servis“, vladajuća koalicija pokazala je nezainteresovanost za probleme i volju svojih građana odbivši predlog bez daljeg razmatranja.

Naime, Povereništvo srpskog pokreta DVERI u Nišu je 27. februara ove godine pokrenulo akciju prikupljanja potpisa građana za ukidanje naplate parking mesta u okolini Doma zdravlja, zbog razloga poseta ovoj ustanovi i zbog brojnih primera odnošenja vozila i naplata kazni u situacijama kada su građani bili u životnim opasnostima.

Smatramo da je takva netolerancija i nebriga o građanima nedopustiva a ignorisanje i zatvaranje očiju gradskih vlasti pred ovim problemom najblaže rečeno skandalozno. Već prvog dana više od 1000 građana Niša je potpisalo peticiju i ovaj broj potpisa nezadovoljnih građana rapidno se povećava iz dana u dan.

Akcija prikupljanja potpisa još uvek traje i svi nezadovoljni građani mogu podržati peticiju u prostorijama Srpskog pokreta Dveri, Povereništva u Nišu – TPC ''KALČA'' II sprat, lokal D93/2.

Peticija će biti poslata gradonačeniku Niša u nadi da će se prisetiti čiji je gradonačelnik i čije interese zastupa: građana Niša ili JKP „Parking servis“.


#   Dom zdravlja   naplata   Medijana gradska opština   Parking servis   Dveri   inicijativa   Jelena Đorđević
@SPDveri @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima