Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prenos skupštine je odbrana demokratskih tekovina

rssBookmark and Share

Niš 18.11.2015. Saopštenje

Sednica Skupštine grada Niša održaće se 18. i 19. novembra uz direktan televizijski prenos, zahvaljujući nastojanjima niške opozicije.

Prenos skupštine je odbrana demokratskih tekovina

Sednica Skupštine grada Niša održaće se 18. i 19. novembra uz direktan televizijski prenos, zaključak je sa sastanka predsednika Skupštine grada Niša, odbornika Demokratske stranke Niš i ostalih odbornika opozicionih stranaka, koji je održan posle odbijanja odbornika opozicije da omoguće zasedanje Skupštine grada bez direktnog prenosa.

Na ovaj način odbranjene su tekovine demokratskih procesa koje je započela Demokratska stranka pre 20 godina, pa će građani i građanke Niša imati uvid u odluke koje Skupština grada donosi, a koje ih se na najdirektniji način tiču.

Zahvaljujući direktnom televizijskom prenosu, Nišlije će moći da prate, na primer, koju imovinu grad prodaje i zbog čega se vrši rebalans budžeta po tom osnovu, kako i zašto se plan i program rada ustanova u oblasti zdravstva za 2015. godinu usvajaju u novembru 2015. godine, kakve su izmene planova i programa rada JKP Medijana, JKP Gorica i JKP Parking servis za 2015 godinu...

Ovo je još jedna pobeda DS i ostalih opozicionih stranaka, nad pokušajima nesposobne gradske vlasti da pod okriljem medijskog mraka, nastave sa uništavanjem preostalih resursa kojima grad raspolaže i da odgovornost za svoju nesposobnost, nestručnost i nerad prebace na DS i ostale opozicione stranke.

Gradski odbor Demokratske stranke Niš nastaviće da svojim aktivnostima ukazuje na nepravilnosti u upravljanju gradom i njegovim resursima, pri čemu je pravo na informaciju svakako nešto na čemu će i nadalje insistirati.

U Nišu, 17.11.2015.god.
Gradski odbor DS Niš


#   Niš   DS   Parking servis   Skupština grada Niša   Gradski odbor   Skupština grada   TV prenos
@demokrate @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima