Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

U Pirotu voda mutna, a nema ni cisterni ni flaširane vode

rssBookmark and Share

Pirot 28.01.2015. Južna Srbija Info

Voda u Pirotu sa vodovoda nije za piće, u prodavnicama nestašica flaširane vode, a cisterni nedovoljno ili ih uopšte nema.

U Pirotu voda mutna, a nema ni cisterni ni flaširane vode

Zavod za javno zdravlje u Pirotu, upozorio je u utorak, da zbog zamućenosti voda sa gradske mreže nije za piće i pripremu hrane.

U tom trenutku građani Pirota opustošili su pirtotske prodavnice, kupujući flaširanu vodu, tako da je došlo do nestašice ove vode.

Trgovci se pravdaju da su sa distributerima imali ranije dogovorene količine za isporuku i da trenutno flaširane vode dovoljno nema na lageru.

Piroćanac Dragan Jovanović kaže, da bez obzira, da li ima, ili nema flaširane vode, mnogi građani nisu u mogućnosti da kupe ovu vodu, a da su cisterne sa pijaćom vodom morale odmah da se postave na udarnim mestima u gradu.

Nadležni obećavaju da će u toku dana biće postavljena cisterne sa pijaćom vodom kako bi se građanima koliko-toliko olakšalo snabdevanje.

 

 


#   Pirot   voda   vodovod   nestašica   cisterne   prodavnice   zamućenost   Dragan Jovanović   Zavod za javno zdravlje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima