Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Nemeš i Marijana - kajanje posle seksa

rssBookmark and Share

31.03.2011. Autor: Milena.R

Dan posle seksa ispod jorgana Marijana priznala da se kaje i da sebe smatra lošom majkom, dok Nemeš tvrdi da se ničeg ne seća i da kuća “Velikog Brata” u njemu izaziva neko ludilo.

Nemeš i Marijana - kajanje posle seksa

Ipak posle je**a ima kajanja.

Marijana Čvrljak se pokajala nakon što je shvatila šta je uradila u utorak veče posle žurke.

Iako se između Marijane i Nikole Nemeševića od samog početka realityja “Veliki Brat” rodila neka vrsta simpatija koja je pre desetak dana kulminirala seksualnim odnosom, koji je u utorak veče mnogo transparentnije ponovljen pred njihovim cimerima, izgleda da se udata hrvatica sve vreme nalazi u vrtlogu želje i kajanja.

Naime, kad je osvanulo jutro, a Marijana postala svesna šta je uradila, ona je u razgovoru sa Nikolom priznala da se kaje.Ono što je posebno brine jeste što smatra sebe lošom majkom.

Dok njegova ljubavnica priznaje kajanje, Nemeš se ni ne seća šta se desilo. Iako su se ljubili u bazenu, a zatim imali seks ispod jorgana, Nemeš je u razgovoru sa Bojanom priznao da se ničeg ne seća i da u njemu kuća “Velikog Brata” izaziva neku vrstu ludila.

Iako su nakon otvorenih poljubaca i seksa ukućani, ali i gledaoci, očekivali da će nastaviti u istom smeru, ovaj toplo-hladno ljubavni par je nastavio sa običajem da nakon seksa zahlade odnose, pa tako ni ovog puta nisu napravili izuzetak. Ni jedna reč o seksu koji se desio prethodne večeri nije izrečena.

 

Komentara: 0


#   Veliki brat   Marijana Čvrljak
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima