Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ambasador SAD prvi put u Vranju

rssBookmark and Share

Vranje 22.01.2020. Južna Srbija Info

Gradonačelnik Vranja dr Slobodan Milenković, razgovarao je u utorak sa ambasadorom SAD u Srbiji Nj.E. Entonijem Godfrijem, koji je prvi put boravio u zvaničnoj poseti Vranju.

Ambasador SAD prvi put u Vranju

„Na sastanku smo razgovarali o istoriji našeg grada, kulturnom nasleđu i mogućnostima za ulaganje u infrastrukturu. U otvorenom razgovoru predstavio sam potencijale Vranja i izrazio nadu da će naša saradnja u budućnosti biti nastavljena. Zahvaljujem se još jednom na poseti i nadam se da će ambasador poneti lepe utiske iz Vranja“, rekao je Milenković.

Godfri se zahvalio na toplom dočeku i istakao da je sa gradonačelnikom imao dobar razgovor o Vranju. „Moj cilj je da razgovaram sa svim ljudima u Srbiji i jedini način za to je dijalog. Nekad se on odvija preko društvenih medija i to može da bude zabavno, ali ništa ne može da zameni direktnu komunikaciju. Mislim da u Vranju postoji jako puno potencijala za naše odnose i radujem se mogućnosti da upoznam grad još bolje“, rekao je ambasador Entoni Godfri.

Tokom svoje posete Vranju, ambasador je razgovarati sa američkom lektorkom za engleski jezik koja preko Fulbrajt programa predaje na Pedagoškom fakultetu u Vranju i nekoliko učesnica američkih programa razmene, kao i drugim korisnicima programa američke pomoći. 

Komentara: 0


#   Vranje   SAD   Slobodan Milenković   Ambasada SAD   Entoni Godfri
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima