Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

„Prokuplje i Kuršumlija u ritmu Evrope“

rssBookmark and Share

Prokuplje 01.06.2013. Autor: M.M.-LJ.T.

U Prokuplju i Kuršumliji je, na centralnom gradskom trgu održan koncert „Srbija u ritmu Evrope“, na kojem su deca pokazala svoje veštine u pevanju i igranju.

„Prokuplje i Kuršumlija u ritmu Evrope“

Ova manifestacija započela je izvođenjem himne „Bože pravde“, a u okviru programa učestvovali su solo pevači, plesači, KUD „Abrašević“, plesna grupa „Sunce“ i gost koncerta Boris Petrović.

Radoslav Mihajlović, predsednik SO Prokuplje, izrazio je zadovoljstvo zbog učešća dece Prokuplja u manifestaciji „Srbija u ritmu Evrope“ i zahvalio im na zalaganju koje su uložili tokom priprema za ulazak u finale.

- Prokuplje je jedna od opština u Srbiji, koja je odabrana da bude deo ovog projekta i našoj deci, uz pomoć ambasadora članica zemalja EU i lokalne samouprave omogući obuku i usavršavanje u raznim oblastima stvaralaštva. Budućnost Srbije je u integrisanju sa Evropom i svaki vid saradnje je veliki pomak ka boljem životu i lepšoj budućnosti. Ova manifestacija osmišljena je u skladu sa Evropskom poveljom o učešću mladih u društvenom životu na opštinskom i regionalnom nivou i Nacionalnom strategijom i Akcionim planom za mlade Srbije, rekao je Radoslav Mihajlović i naglasio da na ovaj način podstičemo druženje i radost i šaljemo jedinstvenu poruku sa naših trgova, da nas mladi povezuju i bratime sa mladima širom Evrope.

Komentara: 0


#   Prokuplje   Radoslav Mihajlović   Srbija u ritmu Evrope
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima