Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Smeh je lek: Kolektivna proslava rođendana u prokupačkom Domu za stare

rssBookmark and Share

Prokuplje 26.03.2019. Južna Srbija Info

Rukovodstvo i zaposleni u Domu za smeštaj i negu starih lica u Prokuplju svakodnevnim aktivnostima trude se da ulepšaju i oplemene život korisnicima ustanove. Zato se tokom cele godine organizuju razne kulturno-zabavne aktivnosti u kojima, osim starih lica, učestvuju i učenici prokupačkih osnovnih i srednjih škola, glumci, muzičari i drugi.

Smeh je lek: Kolektivna proslava rođendana u prokupačkom Domu za stare

-Svake, pa i ove godine jednom mesečno organizujemo proslavu rođendana za sve korisnike koji su rođeni istog meseca. Dom tada organizuje zabavu gde se slavljenicima dele skromni pokloni i organizuje kratak kulturno-zabavni program. Na ovim proslavama neizbežna je i torta koju starim licima daruje ustanova, izjavila je radni terapeut Doma za negu i smeštaj starih lica Vesna Golob.

Prema njenim rečima, organizovanje kolektivnih proslava rođendana postalo je tradicionalno.

Ove godine, među mnogobrojnim slavljenicima bili su Bogdan Đorđević, Marina Katić, Milisav Jovičić, Petar Nikolić i Zoran Kostić koji imaju više od sedamdeset i osamdeset godina, koji su rekli da je kolektivno organizovanje proslave rođendana lep i human gest.

-Organizovanje raznih manifestacija, kao što je i proslava rođendana, govori o tome da nismo zaboravljeni, kako od članova naših porodica, tako i od zaposlenih u Domu. Ove proslave nas sećaju na mladost, slažu se oni.

Komentara: 0


#   Prokuplje   rođendan   Zoran Kostić   stara lica   starački dom   Dom za smeštaj starih Prokuplje
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima