Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Sanda Rašković Ivić: Veliki trijumf istine nad lažima i krađom!

rssBookmark and Share

Niš 08.05.2016. Z.S. Južna Srbija Info

Demokratska stranka Srbije u Nišu obeležila je krsnu slavu Đurđevdan. Tom prilikom predsednica stranke Sanda Rašković Ivić posetila je GrO te stranke i govorila za Južnu Srbiju Info.

Foto: Južna Srbija
Foto: Južna Srbija

Vidno raspoložena po dolasku u Niš, Sanda Rašković Ivić, nakon čestitanja krsne slave gradskom rukovodstvu DSS u Nišu, izjavila je za Južnu Srbiju:

"Dugujemo veliku zahvalsnost građanima Niša, koji su znali da prepoznaju prave vrednosti i dali poverenje koaliciji DSS - Dveri na ponovljenim paralemntarnim izborima i na taj način pomogli da uđemo u republički parlament. Niš je uvek iskazivao veliku odgovornost kad je zemlja bila u krizi, a na nama je sada da se kroz institucije borimo za prava građana." - rekla je Rašković Ivić.

"Današnji dan mi je naročito drag jer su tačno na Đurđevdan, pre godinu dana počeli strašni udari na DSS i želja da se ona podvede pod Vučićev šinjel. Vučić u tome nije uspeo. DSS je ostala svoja i posebna, onakva kakva je uvek bila, prava sa svojom suštinskom politikom, nacionalnom, građanskom i demokratskom. Ostala je dosledna svojim načelima, jednostavno prava ljuta opoziciona stranka", izjavila Ivić i dodala da je ovo  "veliki trijumf istine nad lažima i nad krađom".

"DSS će po ulasku u Skupštinu Srbije insistirati da osnivanju anketnih odbora, koji će detaljno ispitati ceo proces izbora, jer činjenice pokazuju da je krađe bilo svuda i na svim nivoima. Biće to teška borba, ali Ćeraćemo se mi još", završila je predsednica DSS.

Komentara: 0


#   Niš   DSS   Đurđevdan   intervju   Sanda Rašković Ivić   izbori 2016   Koalicija Dveri - DSS
@dsscentar @


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima