Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Huligani pretukli trenera Dinama iz Vranja

rssBookmark and Share

27.05.2012. Autor : Jelena STOJKOVIĆ |

Trener fudbalskog kluba Dinamo iz Vranja Davor Tasić pretučen je u noći između petka i subote ispred zgrade u kojoj stanuje na Trgu bratstva i jedinstva. On kaže da zna ko je ovo uradio i šta je motiv tuče, ali ne želi da govori o tome dok nadležni organi ne obave svoj posao.

Huligani pretukli trenera Dinama iz Vranja

-Nešto pre ponoći izašao sam do grada, kako bi proverio da li su moji fudbaleri otišli kući jer imamo interni dogovor da noć pre utakmice ne ostaju dugo u gradu. Kada sam se vraćao kući, ispred moje zgrade me je napala grupa mladića, njih od 10 do 15, poznajem ih i znam šta je motiv, ali o tome ne želim još da govorim - kaže Tasić.

U lekarskom izveštaju piše da je Tasić teže povređen udarcima u predelu glave. Napadači su Tasića udarali rukama, nogama i ciglama.

-Nama je prijavljeno da je u ponoć u Vranju pretučen trener Dinama. Trenutno radimo na rasvetljavanju ovog slučaja i identifikovanju napadača - kaže Dragan Stamenković, portparol PU u Vranju.

Tasić je noć proveo na neurologiji u vranjskom zdravstvenom centru, da bi u subotu ujutru bio otpušten na kućno lečenje.

On je u subotu sa ekipom trebao da putuje u Svilajnac na prvenstvenu utakmicu Srpske lige.


#   Dragan Stamenković   huligani
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima