Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Izbeglica pokušao da se zapali benzinom

rssBookmark and Share

11.09.2012. Autor: Blic

Dragan Reljić (60), izbeglica iz Bosne i Hercegovine, naočigled prolaznika, pokušao je danas da se zapali benzinom ispred zgrade Gradske uprave.

Izbeglica pokušao da se zapali benzinom

Kako piše Blic okupljenim građanima Reljić je rekao da je ogorčen zbog toga što je izbačen iz kolektivnog centra u Osnovnom školi „Radoje Domanović“ i da je nezadovoljan što se kao beskućnik potuca više od dve decenije.

Izbeglica iz BIH jedno vreme je proveo na Kosmetu, a potom je utočište našao u Vranju. Posle boravka u vranjskoj prihvatnoj stanici, Reljić se našao na ulici , Piše Blic.

Dragan Reljić rekao je i to da je želeo da se polije i zapali pred TV kamerama, kojih u tim trenucima nije bilo, pa je odustao od namere.

Član Gradskog veća Branimir Stojančić rekao je da je Reljić izbačen iz kolektivnog centra u Vranju zbog problematičnog ponašanja.

-Od lokalne samouprave dobio je stan solidarnosti, u koji nije želeo da se useli. Odbio je da živi u kolektivnom centru u Vranjskoj Banji - naglasio je Branimir Stojančić, koji je u gradskoj vlasti zadužen za socijalnu politiku.

Dramu je prekinulo obezbeđenje koje je pozvalo policiju, vatrogasnu jedinicu i službu hitne medicinske pomoći.


#   Branimir Stojančić
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima