Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Pretukao radnika, pa se obesio na tavanu!

rssBookmark and Share

Prokuplje 14.03.2013. Izvor: Telegraf-JužnaSrbija.Info |

Bojan Ristić (37), taksista iz Prokuplja, obesio se na tavanu porodične kuće nakon što je saznao da je njegov radnik Miodrag Dinčić (22), kojeg je juče prebio, u komi u prokupačkoj bolnici!

Pretukao radnika, pa se obesio na tavanu!
Do tragedije koja je potresla Prokuplje došlo je nakon kraće svađe između Bojana i Miodraga u sredu popodne.

- Bojan je par puta zvao Miodraga koji vozi njegov taksi-auto da mu doveze kola kako bi pokupio mlađeg sina iz vrtića. Ovaj mu je odbijao pozive i kada se pojavio u 14.15 sati ispred njegove kuće, Bojan je izleteo, otvorio vrata auta i par puta ga udario. Onda su obojica ušli u kuću, gde se Miodrag umio i tada mu je Bojan rekao da je dobio otkaz. Miodrag je otišao kući, ali mu je predveče pozlilo i tokom noći hitno mu je izvađena slezina. Sve je to Bojan saznao tek sutradan od policije – kaže izvor blizak istrazi i dodaje da je Bojan s tečom oko 9 časova došao u policiju.

Onda je rekao da ide kući da uzme stvari i zamolio teču da dođe po njega za jedan sat.

- Kada je teča stigao, pošto se nije odazivao na pozive, ušao je u kuću i našao ga na tavanu obešenog! Za sada ne znamo tačno koliko je udaraca zadao Miodragu, jer je nakon operacije Miodrag u komi, pa će tek pošto se oporavi moći da ispriča svoju verziju – dodaje naš izvor.

Od njihovih kolega saznajemo da su bili u odličnim odnosima, ali se Bojan u poslednje vreme žalio da ga Miodrag ne doživljava kao gazdu.

- Stalno je kasnio, nije na vreme ostavljao auto. To je Bojana iritiralo, posebno jer je krajem novembra u Istambulu imao intervenciju gama zracima posle izliva krvi na mozgu. Ipak, kada je čuo koliko ga je povredio nije to mogao da prihvati, već je digao ruku na sebe - priča taksista koji obojicu dobro poznaje.


#   Prokuplje
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima