Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Silovatelj me unakazio jer sam se branila

rssBookmark and Share

Svrljig 18.05.2014. Kurir

Kad sam počela da dozivam u pomoć, on me je tako zverski udario po licu da mi je polomio nos i dno očne duplje, kaže Dara

Silovatelj me unakazio jer sam se branila

Svrljižanin Mladen I. (26) uhapšen je u noći između petka i subote nakon što je oko 21.15 sati u Ulici Bore Price, pored gradskog parka, ispred ulaza u zgradu napao i pokušao da siluje stanarku Daru R. P. (49), koja se vraćala iz grada! Napadnuta žena je s višestrukim prelomom nosne kosti i prelomom poda očne duplje prebačena na odeljenje maksilofacijalne hirurgije Kliničkog centra u Nišu, a policija je ubrzo identifikovala i uhapsila Mladena I.

Videla da je prati

Dara je za Kurir ispričala da se u petak uveče vraćala iz obližnjeg dragstora i da je primetila da je Mladen I. prati.
- Zabrinula sam se i počela da tražim telefon po torbi jer sam htela da pozovem policiju. Tad mi je taj mladić prišao i pitao me da li neki njegov navodni poznanik živi u toj zgradi. Kazala sam mu da ne poznajem takvu osobu i on se okrenuo kao da će izaći iz dvorišta, a onda me zgrabio s leđa! Tražio je da pođem s njim iza zgrade, a ja sam povikala: „Skloni se od mene, budalo, sad ću da vičem“. Zgrabila sam telefon, ali on mi ga je oteo - ispričala je Dara.

Ona kaže da je tada počela da viče i da ju je napadač uhvatio za usta!
- Ipak, uspela sam nekako da se otmem, a on me tad udario pesnicom u lice takvom silinom da me oborio! Ne znam koliko puta me je udario, ali bila sam sva u krvi. On je pobegao, a ja sam četvoronoške pokušala da dođem do zgrade. Srećom, komšije su čule moje dozivanje, pa su obavestile policiju - ispričala je Dara.

Komšije je spasle

Jedan od komšija kaže da je istrčao iz stana kad je čuo galamu, vrisak i zapomaganje komšinice.
- Dara je ležala na stepeništu, sva izgrebana i krvava po licu! Ulazna vrata su se još njihala za napasnikom, koji je pobegao nakon što je shvatio da su i ostale komšije reagovale kad su čule Darino zapomaganje. Otrčao je najverovatnije pored parka i preko pruge. Dara je bila u šoku, a odeća joj je bila iscepana, što ukazuje na nameru nasilnika da je siluje - ispričao je komšija.

Kako saznajemo, Mladen I. je već u dva navrata hapšen zbog pokušaja silovanja. Jednu maloletnicu napao je na sportskom poligonu Pastirište, dok je drugu pokušao da siluje nedaleko od njene roditeljske kuće.

Osumnjičeni... Mladen I.

(Mladen.I)

Zna ga odranije
DRUŽIO MI SE SA ĆERKOM

Dara R. P. kaže da napadača poznaje jer se kao dete igrao s njenom ćerkom.
- Nisam ga videla od detinjstva, ali znam da je problematična osoba i pijanac. I u petak je užasno smrdeo na alkohol - rekla je ona.

ČINjENICE
KAKO JE NAPADNUTA ŽENA IZ SVRLjIGA

- Mladen I. ugledao Daru R. P. kad je izašla iz dragstora
- počinje da je prati do zgrade u kojoj stanuje
- pre nego što je ušla u hodnik, prilazi joj i započinje razgovor, a onda je grabi s leđa
- Dara pokušava da se otme, a Mladen je iz sve snage udara po licu
- ženine krike čuju komšije, koje potom izlaze iz stanova
- napadač beži, ali je ubrzo identifikovan i uhapšen


#   policija   Svrljig   nasilje   manijak   silovanje     batine
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima