Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Ministarka Snežana Bogosavljević će posetiti Preševo

rssBookmark and Share

Bujanovac 14.04.2015. Jugmedia, Južna Srbija Info

Ministarka poljoprivrede Snežana Bogosavljević Bošković, zajedno sa Zoranom Stankovićem, predsednikom Koordinacionog tela, posetiće sutra Preševo i održati niz sastanaka.

Ministarka Snežana Bogosavljević
Ministarka Snežana Bogosavljević

Bogosavljević i Stanković, prema najavi Koordinacionog tela, najpre će se sastati sa predsednikom opštine  Ragmijem Mustafom u njegovom kabinetu, a onda i sa  predsednicima opština Bujanovac Nagipom Arifijem, Medveđa Dragišom Petrovićem, narodnim poslanicima Nenadom Mitrovićem, Rizom Halimijem i Šaipom Kamberijem, kao i načelnikom Pčinjskog upravnog okruga Slavišom Bulatovićem i predstavnicima Opštinskih uprava zaduženih za poljoprivredu.

U okviru posete, ministarka poljoprivrede sa saradnicima, predsednik Koordinacionog tela i predsednik opštine Preševo, obići će mlekaru „Fontana“, u selu Bukarevac.

Na kraju posete, Bošković Bogosavljević će se sastati sa poljoprivrednicima iz opština Preševo, Bujanovac i Medveđa, u Domu kulture „Abdula Krašnica“ u Preševu.

Komentara: 0


#   Bujanovac   Preševo   poljoprivreda   Zoran Stanković   predsednik opštine   Ragmi Mustafa   Snežana Bogosavljević Bošković   koordinaciono telo
@


 


[ Dodaj komentar ]