Južna Srbija Info

Prvi čovek SNS-a u Nišu negira mogućnost raspuštanja gradskog odbora

rssBookmark and Share

Niš 10.09.2015. NTV

Iako se u medijima pronela vest da su velike šanse da povereništvo SNS-a u Nišu bude raspušteno, prvi čovek ove stranke u Nišu, Milan Stanojković tvrdi da se to neće dogoditi.

Prvi čovek SNS-a u Nišu negira mogućnost raspuštanja gradskog odbora

Kako ističe, na sastanku je bilo predloga da se novi odbor raspusti ali od strane članova starog odbora, koji je raspušten aprila.

Iako su izvori iz gradskog odbora Srpske napredne stranke, koji su želeli da ostanu anonimni, medijima kažali da je na sinćnom sastanku, kome je prisustvovao i potpredsednik SNS-a Bratislav Gašić, bilo žučne rasprave i predloga da se odbor ponovo raspusti, ovo se neće desiti, kaže Milan Stanojković.

Stanojković dodaje i da se predlog o raspuštanju odbora nije čuo od Gašića, kako su preneli mediji, već od članova bivšeg odbora koji je raspušten u aprilu. Gradski odbor u aktuelnom sastavu, kaže Stanojković, dobro funkcioniše i sinoć su se prvi put sastali sa Gašićem.

Kako tvrdi, niko nije ni stupio u kontakt sa predsednikom Izvršnog odbora Ratomirom Nikolićem povodom opstanka odbora.

Iako prvi čovek SNS-a u Nišu negira mogućnost raspuštanja gradskog odbora pred lokalne izbore, od potpredsednika stranke Bratislava Gašića nismo uspeli da dobijemo informaciju o dešavanjima na jučerašnjem sastanku.

Komentara: 0


#   Niš   Bratislav Gašić   SNS   Gradski odbor   Milan Stanojković   Bratislava
@sns_srbija @


 


[ Dodaj komentar ]