Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Prokuplje: Za sanaciju puteva 17 miliona dinara

rssBookmark and Share

Prokuplje 06.03.2017. Južna Srbija Info

Na teritoriji Opštine Prokuplje u toku su radovi na sanaciji gradskih ulica, makadamskih i nekategorisanih seoskih puteva.Opština Prokuplje je iz budžeta za ovu namenu izdvojila oko 17 miliona dinara.

Prokuplje: Za sanaciju puteva 17 miliona dinara

Radove u  Donjoj Trnavi , zajedno sa predstavnicima ove seoske mesne zajednice, danas je obišla i delegacija  Opštine Prokuplje, koju su činili članovi Veća Milan Aranđelović, Vladimir Pešić i pomoćnik predsednika Opštine Vladica Mladenović.

Član veća Milan Aranđelović istako je da je iz budžeta Opštine Prokuplje za sanaciju puteva u Donjoj Trnavi obezbeđeno 600.000 dinara.

- Čim su vremenske prilike dozvolile započeli su radovi na sanciji puteva, u cilju najpre povećanja bezbednosti saobraćaja, ali i kako bi  našim poljoprivrednicima omogućili da brže i lakše stignu do svojih voćnjaka, povrtnjaka i oranica na kojima su već uveliko počeli radovi – objasnio je Aranđelović.

On je još podsetio su su radovi na  sanaciji puteva urađeni u selu Bacu i Bajčincu, a da sledi početak radova u Mađaru, Mršelju Merovcu , Velikoj Plani i drugim selima naše opštine.

Radove na saniranju ulica pozdravili su i meštani Donje Trnave, koji su kazali da dobri putevi predstavljaju osnov  za  kvalitetno funkcionisanje života jednog naselja i svih njegovih stanovnika od najmlađih koji idu u školu , do najstarijih kojima dobri putevi najčešće trebaju da stignu do lekara. 


#   Prokuplje   saobraćaj   ulice   Donja Trnava   sanacija   vremenske prilike   mesne zajednice   Milan Aranđelović
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima