Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Andrija Jašarević osvojio prvu nagradu na Međunarodnom takmičenju Anton Eberst u Novom Sadu

rssBookmark and Share

Aleksinac 03.12.2017.

Na Međunarodnom takmičenju Anton Eberst u Novom Sadu Andrija Jašarević, učenik III razreda OMŠ Vladimir Đorđević iz Aleksinca, je osvojio prvu nagradu.

Andrija Jašarević osvojio prvu nagradu na Međunarodnom takmičenju Anton Eberst u Novom Sadu

Žiri, sastavljen od 7 članova, Savo Dimitrov (Bugarska), Tadej Kenig (Slovenija), Luiđi Magistreli (Italija), Đuro Pete (Srbija), Davor Reba (Hrvatska), Nikola Srdić (Srbija) i Ives Severe (Francuska), jednoglasno je Andriji dodelili prvu nagradu.

Andrija, koji je u klasi Dragana Živkovića, program je svirao uz klavirsku saradnju Sanje Pavlović

Inače, na ovom prestižnom takmičenju se dodeljuje samo jedna prva nagrada u kategoriji. Andrija je svirao u A kategoriji i takmičio se sa takmičarima koji su do dve godine stariji od njega. Andrija je još jednom ostvario izvanredan rezultat i opet pokazao da odlično napreduje i razvija se kao mladi umetnik. Svi članovi žirija su mu čestitali i istakli da ima odlično postavljenu impostaciju, lep ton i da poseduje veliku muzikalnost.

Ovo je dvanaesto takmičenje na kojem je Andrija učestvovao i uvek je bio ili laureat ili je osvajao maksimalan broj poena ili je uvek osvajao prvu prvu nagradu.

Aleksinačke vesti

Komentara: 0


#   Aleksinac   muzika   Novi Sad   nagrada   Vladimir Đorđević OMŠ   Dragan Živković   Andrija Jašarević   Ana Živković   Sanja Pavlović
@


 


[ Dodaj komentar ]

Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima