Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Krovovi prokišnjavaju , nema grejanja

rssBookmark and Share

20.02.2012. Autor : B.Anđelić |

Od 1796 matičnih osnovnih i srednjih škola, u ponedeljak, 20. februara 2012. godine nastava se realizuje u 1743 škole. Nastava ne održava u ukupno 53 matičnie škole i 115 izdvojenih odeljenja tih i drugih matičnih škola zbog zavejanih puteva, snega na krovu škola, grejanja, prokišnjavanja , saopšteno je iz Ministarstva prosvete i nauke.

Krovovi prokišnjavaju , nema grejanja

Zbog zavejanih puteva nastava se ne izvodi u 42 matične škole i 98 izdvojenih odeljenja, najviše sa teritorija opština Ivanjica, Sjenica, Gornji Milanovac...

Nastava je obustavljena iz bezbednosnih razloga, zbog opasnosti urušavanja krova zbog težine snega u 15 izdvojenih odeljenja škola sa područja školske uprave Novi Pazar.

Nastava se ne realizuje ni u 10 matičnih škola i dva isturena odeljenja škola koje nemaju grejanje sa područja osam školskih uprava.

Zbog poboljšanja vremenske situacije i otopljavanja snega, prokišnjava 194 škole, ali nastava nije obustavljena. Uglavnom prokišnjavaju učionice i kabineti na poslednjem spratu, odnosno nepopsredno ispod krova.


#   škole   Novi Pazar
@


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima