Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DS Niš: Krediti koje Niš uzima, namenjeni isplatama zarada i honorara funkcionera!?

rssBookmark and Share

Niš 06.02.2016. Južna Srbija Info

Demokratska stranka, kao ni građanke i građani Niša zaista ne vide da su prioriteti SNS, infrastrukturni projekti, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta, stoji između ostalog u saopštenju Gradskog odbora Demokratske stranke u Nišu.

Saopštenje prenosimo u celosti

Demokratska stranka, kao ni građanke i  građani Niša zaista ne vide da su prioriteti SNS, infrastrukturni projekti, dovođenje investitora i otvaranje novih radnih mesta. U vreme vlasti SNS nijedan značajan infrastrukturni projekat nije realiozovan, nijedan investitor nije došao, nema otvorenih novih radnih mesta, ako ne računamo radna mesta na kome su zapošljeni članovi SNS u javnom sektoru.

Krediti koji su uzimani u vreme kada je DS sa svojim koalicionim partnerima upravljala gradom su uzimani upravo za infrastrukturne projekte a krediti koje uzima grad Niš u vreme vlasti SNS su izgleda namenjeni isplatama zarada i honorara funkcionera i prekobrojno zaposlenih stranačkih aktivista SNS. U izveštaju DRI se jasno vidi „sposobnost“ u trošenju novca građana Niša.

Demokratska stranka, dok je upravljala gradom nikada nije imala problem sa kvorumom u skupštini grada, niti se ograđivala od stavova izrečenih za skupštinskom govornicom od strane članova njene odborničke grupe u Skupštini grada.

Program DS na republičkom nivou je pradstavljen i javno dostupan za razliku od programa SNS a Program razvoja grada Niša koji će DS realizovati nakon izbora će vrlo brzo biti predstavljen građanima Niša. Program razvoja grada Niša koji je usvojen od strane Skupštine grada Niša 2014. godine, i koji je predložila SNS je pretvoren u „program nazadovanja grada“, jer program koji predviđa 285(?!) projekata u jednoj godini, nije čak ni „spisak lepih želja“ a kamoli ozbiljan program.izborima. Jer Niš zaslužuje bolje!

 Gradski odbor DS Niš


#   Niš   DS   SNS   radna mesta   saopštenje   Gradski odbor
@demokrate @sns_srbija @


 



Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima