Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije

"Hiljadu" sveća za stradale u NATO bombradovanjuPomerite časovnike jedan sat unapred, noćas spavamo kraćeDa se ne zaboravi: 19 godina od početka NATO bombardovanjaIzmeštanje Glavne autobuske stanice i kvantaške pijaceVučić danas u Aleksincu na centralnom obeležavanju Dana sećanja na stradale u NATO agresijiZbog havarije od večeras pojedini delovi grada bez grejanjaSablasni beli psi seju strah oko Kuršumlije


"NATO 1999. godine udario na malu zemlju ponosnog naroda koji je bio kriv što postoji i što čuva samo svoje", rekao je predsednik Aleksandar Vučić na centralnoj državnoj ceremoniji u Aleksincu povodom 19 godina od početka NATO bombardovanja.
Kako za sada, nezvanično saznajemo, u toku je šira akcija PU Niš i Vojne policije u suzbijanju kriminala i korupcije u kojoj je do sada uhapšen hirurg zaposlen u Kliničkom centru Niš.
NATO bombardovanje Savezne Republike Jugoslavije (kodno ime Operacija Saveznička sila (engl. Operation Allied Force) ili u SAD Operacija Plemeniti nakovanj (engl. Operation Noble Anvil)), u Srbiji poznato i kao NATO agresija ili pogrešno Milosrdni anđeo, bila je završna faza rata na Kosovu i Metohiji, koja je trajala je od 24. marta do 10. juna 1999. godine.
Marina Dejanović, dosadašnja odbornica Demokratske stranke iz Niša, danas je na sednici Skupštine grada, prešla u Srpsku narodnu partiju ministra Nenada Popovića, koja na republičkom nivou participira u vlasti.
"Viz er" od srede 21. marta ukida letove između Niša i Ajndhovena, zbog komercijalne neisplativosti, saopštili su iz te mađarske avio kompanije..
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 24. mart 2018. godine.
Gradska opština Pantelej je, u saradnji sa članicama Aktiva žena Niša, organizovala tradicionalnu, šestu po redu Manifestaciju „PITIJADA“, dobrotvornog karaktera.
Povodom osvajanja kupa Srbije za rukometaše i titule šampiona Srbije u snoubordu u Gradskoj kući priređen je prijem za rukometaše Železničara.
U čast Svetskog dana poezije, večeras 21. marta će sa početkom u 19 časova, u Narodnoj biblioteci "Stevan Sremac" u Nišu, biti održana promocija knjige "Odlazak pesme", beogradske pesnikinje Biljane Đoković.
U organizaciji Srpskog lekarskog društva i Opšte bolnice Leskovac u petak je u Leskovcu održan skup ginekologa na kome su prisustvovali najeminentniji stručnjaci iz ove oblasti.
Projekcija digitalizovane i restaurisane verzije filma „Specijalno vaspitanje“, Gorana Markovića u okviru projekta „VIP Kinoteka" biće održana u utorak, 27.3.2018. godine u 19 časova u maloj Niškog kulturnog centra.
Pomeranjem kazaljki na časovnicima za jedan sat unapred, u nedelju, 25. marta, u 02.00 sata ujutro počeće letnje računanje vremena, saopštila je Direkcija za mere i dragocene metale. Časovnike u 2.00 treba pomeriti na 3.00 sata.
Po oceni akademika Dejana Popovića, mogućnost za zapošljavanjem preko 20.000 ljudi u IT sektoru je fama
Ironičan video koji prenosi surovu istinu... Otkriveno je kako Amerika već ceo jedan vek vlada svetom. To više nije tajna !