Južna Srbija Info

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Ukupno: 468  |  Prikazano: 71 - 80

Draža Petrović: Ko te šiša kad nisi iz Niša

N1 14.10.2016.
Ko te šiša kad nisi iz Niša

Jedan od simbola Niša je Kalča, čuveni lovac koji je živeo u vreme kada još nije postojao poligraf. Kalča je stalno prepričavao svoje lovačke dogodovoštine koje su bile toliko neverovatne da mu niko ništa nije verovao, te se od davnina veruje da u svakom Nišliji čuči mali poligraf.

opširnije

Komentara: 0

Osvrt: Nepravda, nepravda...

Miodrag Tasić 13.10.2016.
Nepravda, nepravda...

Još se mnogi sećaju čuvenog „Kalimera“, junaka nekada omiljenog crtanog filma. Malo pilence stalno je kukalo : Nepravda, nepravda...! Tako se danas osećaju i mnogi građani ove zemlje. Mislim na one s pilećim mozgom!

opširnije

Komentara: 0

Tramvajska psihologija

30.09.2016.
Tramvajska psihologija

Kod nas je zgodno da se broje krvna zrnca. Čuvena podela na nas starosedeoce i njih dođoše. I uvek su ovi što su došli iz p. materine uzeli naša radna mesta

opširnije

Komentara: 0

Da li su Srbi lenj narod?

Miodrag Tasić 18.09.2016.
Lenji Srbi

Često čujemo zapažanje o Srbima kao lenjom i nepreduzimljivom narodu. Najčešće se ovakve mudre i zrele misli mogu čuti u kafanama od takozvanih kafanskih intelektualaca. Takođe i na kućnim sedeljkama, slavama i svetkovinama, pogotovu kada se učesnici rasprave potkrepe...

opširnije

Komentara: 0

Radovanović "prijateljima" povodom konkursa za izbor direktora KC Niš

Južna Srbija Info 29.08.2016.
Poruka

Povodom raspisivanja konkurasa za izbor direktora Kliničkog centra u Nišu i "prijateljskih" i političkih spekulacija, javnosti se na svom Fejsbuk profilu obratio akutelni direktor, Zoran Radovanović.

opširnije

Komentara: 0

Osvrt: Ološ među nama!

Miodrag Tasić 27.08.2016.
Ološ među nama!

U Srbiji ništa ne može da prođe bez zluradih komentara, nipodaštavanja, prezira prema boljima od sebe. Upravo oni što su neuspešni, neostvareni, napadaju uspešne, pobednike, dakle najbolje među nama.

opširnije

Komentara: 0

Sara Cincarević: Ljuba Popović, filosof i slikar tišine koja leči

Južna Srbija Info 16.08.2016.
Omaž Ljubi Popoviću

Čitam novinarsku vest - Umro je Ljuba Popović. Preminuo je slikar tišine koja urla. Ne slažem se s ovim novinarskim viđenjem. Upokojio se sluga Božiji Ljuba Popović, realno zakoračivši u svoje nadrealne vizije raja i pakla.

opširnije

Komentara: 0

Sever na jug

Danas 15.08.2016.
Sever na jug

Mada svaki investitor ima prava da bira gde će doći, na državi koja drži do svog razvoja, pa i opstanka, jeste da mu efikasnim podsticajima "sugeriše" da odu tamo gde joj je najpotrebnije.

opširnije

Komentara: 0

Šta će nam Trgovište, Bosilegrad, Babušnica?

Ivan Radak, Danas 11.08.2016.
Država pljačka jug?!

Stanovnicima nerazvijenih opština Ministarstvo finansija priprema sjajnu priliku da se zapitaju da li su uopšte potrebni ovoj državi.

opširnije

Komentara: 0

Osvrt: Na dobrom smo putu!

Miodrag Tasić 05.08.2016.
Na dobrom smo putu!

Optimisti u Srbiji koriste upravo naslov ovog pisanija da objasne trenutno stanje našeg društva. Oni drugi, pesimisti i zakerala, dodaju prednjoj tvrdnji još dve reči. Na dobrom smo putu da nestanemo!

opširnije

Komentara: 0

<< < 5  6  7  8  9  10  11  12 > >>Ukupno: 468  |  Prikazano: 71 - 80