Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

Tamara Aleksić: Dolazim kad god mogu u Niš, deo porekla mi je odavde, iz okoline

rssBookmark and Share

29.08.2017. Južna Srbija Info

Boraveći na filmskim susretima sa ekipm filma "Santa Marija dela Salute" Tamara Aleksić, mlada glumica igrajući trgičnu ulogu Lenke Dunđerski, govorila je za portal Južna Srbija Info.

Foto: Siniša Dimitrijević Sidži, Južna Srbija
Foto: Siniša Dimitrijević Sidži, Južna Srbija

Tamara Aleksić, mlada glumica, ćerka naše poznate voditeljeke Tanje Peternek Aleksić i montažera Gorana Aleksića, svoju prvu filmsku ulogu odigrala je u ostvarenju "Šešir profesora Koste Vujića", glumeći ministrovu ćerku u koju se zaljubljuje mladi pesnik Milorad Mitrović. 

"Nije bilo lako igrati Lenku Dunđerski ne zbog vremeskne distance, već zbog te jake priče i velike ljubavi i razlike u godinama, ali ljudi su uvek isti i ljubav je ljubav i tada i sada, ništa se ne menja po tom pitanju", kaže Tamara Aleksić i dodaje da je to za nju veliko iskustvo igrajću sa tako veliko ekipom i da se nada njena karijera koja tek počinje, neće biti obeležena samo tom ulogom.

 - Želim da se oprobam u što više žanrova jer sada ne mogu da kažem "kome pripadam" - priča Tamara.

"Dragi su mi pozorište i film, to je potpuno različito iskustvo", dodaje ona.

"To što sam odrastla u porodici poznatih roditelja za mene je samo privilegija i deca čestu nisu ni svesna kolko mogu u takvoj porodici da nauče, na spontan način", završava mlada glumica i dodaje da će vrlo skoro ponovo doći u Niš.


#   pozorište   Filmski susreti   Santa Marija dela Salute film   Tamara Aleksić   Lenka Dunđerski
@


 Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima