Južna Srbija Info
Ћирилица | Latinica

DIVA UŽIVO: Počeo najspektakularniji koncert na balkanu

rssBookmark and Share

15.06.2013. Autor: S.R., Kurir

Pevačica je spremila pravi spektakl za sve ljubitelje njenih pesama, a uživo na našem portalu informacije y minuta u minut sa najvećeg spektakla na balkanu

DIVA UŽIVO: Počeo najspektakularniji koncert na balkanu

Još nekoliko minuta je ostalo do velikog koncerta na Ušću koji Jelena Karleuša sa saradnicima priprema šest meseci, a kojim će obeležiti osamnaest godina na estradnoj sceni.

Na koncert polako pristižu ljudi. Traži se karta više. Uglavnom mlađa populacija ljudi stiže, a sponzori dele besplatno pivo.

Na Tviteru njeni fanovi masovno postavljaju kako se pripremaju za koncert "Viva La DIva", a među njima je i Žarko Stojanović, pobednik Velikog brata.

Od poznatih su stigli Raka Marić i pevač Danijel Pavlović. Karleušu su došli da podrže i Boban Stojanović gej aktivista, Neven Ciganović stilista, kao i Danijela Karić Martać sa suprugom.

Kako saznajemo, Jelena je na infuziji, neki od kostima nisu završeni i to je razlog kašnjenja koncerta.

Fanovi sa Kosova i Metohije, iz Niša najvećeg gradu na jugu Srbije i Topličkog okruga u ogromnom broju došli su organizovano autobusima na koncert pop Dive Jelene Karleuše, Saznaje portal Južna Srbija.

Kako saznajemo od izvora sa lica mesta oni su autobusima u Beogradu pristigli oko 20 časova i nestrpljivo kao i svi čekaju početak najvećeg spektakla na balkanu.

Koncert je počeo, a Karleuša je pozdravila publiku, na koncertu kako javlja naš izvor sa lica mesta ima oko 20.000 ljudi.

(Foto: Twiter)

Komentara: 0


#   koncert   Južna Srbija region   Jelena Karleuša   Boban Stojanović   populacija
@


 


[ Dodaj komentar ]