Južna Srbija Info
Oglas više nije dostupan

Južna Srbija Info | Vesti juga Srbije, politika, turizam, sport, zabava

Odata počast stradalima od kasetnih bombi u NišuNa današnji dan pre 22 godine Niš zasut kasetnim bombamaVakcinacija i u niškim tržnim centrima "Forum" i "Delta Planet"Đurđevdan kao slava i poseban dan članova NCPD "Branko" - radost u Sabornoj crkviVučić: Vakcinisanim građanima država daje 3.000 dinaraUdruženje "Radne akcije Delijski vis" i slikar Sava Mišić muralom odali počast Saši Saviću Švabi"Otvorena vrata" za vakcinaciju u niškom Domu zdravlja bez zakazivanja


Povodom dvadesetdvogogodišnjice od bombardovanja Šumatovačke ulice u Nišu i Kliničkog centra Niš kasetnim bombama, delegacije Grada Niša na čelu sa gradonačelnicom Draganom Sotirovski, Ministarstva za rad, Vojske Srbije, položili su venace na spomenik civilnim žrtvama NATO agresije kod Banovine.
Sakrivene migrante na Preševu carinici su otkrili par dana pred praznike, kada je na ulaznoj strani za detaljan pregled izdvojen kamion, koji je natovaren robom iz Grčke tranzitirao kroz našu zemlju na putu ka EU.
U toku je Javni poziv za dodelu sredstava za finansiranje Programa energetske sanacije stambenih zgrada, porodičnih kuća i stanova koji sprovode jedinice lokalne samouprave, a potpisivanje ugovora očekuje se do 10. juna, potvrđeno je Tanjugu iz Ministarstva rudarstva i energetike.
Miodrag Stanković, opozicioni odbornik u Skupštini Grada Niša, podneo je prošle nedelje inicijativu kojom traži da Skupština Grada Niša da preporuku školama za izbor besplatnih udžbenika.
Irska niskobudžetna avio kompanija kopanija "Rajan er", od 31. oktobra ponovo uvodi let od Niša do glavnog grada Švedske. Cena karte već od 40.99 evra.
Ovde možete pogledati cene poljoprivrednih proizvoda na pijacama JP "Tržnica" u Nišu za 18. april 2021. Cenovnik se odnosi isključivo na pijačne tezge, ne na prodavnice i mlekare u okviru niških pijaca.
Danas je ekipa niškog Doma zdravlja vakcinisala zaposlene i njihove članove porodica u prostorijama hotela "Tami" u Nišu (Tami – trade ogranak hotela Tami Residence i Constantinus Palace). Više od 70 odsto zaposlenih odazvalo se na poziv rukovodstva hotela za imunizaciju protiv virusa korona.
Niški Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja realizuje projekat "Adaptivna fizička aktivnost i sport – mladi za mlade"
Njegova Svetost gospodin Porfirije je otvorio Muzej crkvenih starina Eparhije niške u Svetosavskom domu
U Srbiji je, prema poslednjim podacima, u poslednja 24 sata, bitku sa kovidom izgubio još 21 pacijent.
Fontana na Trgu kralja Milana zasijala je punim sjajem pred najradoniji praznik Vaskrs.
Po uzoru na Beograd i Novi Sad, vakcinacija, kao i revakcinacija građana biće omogućena i u tržnim centrima "Forum" od 10 do 18 časova i "Delta Planet" u vremenu od 10 do 19 časova u Nišu.
Kako danas shvatamo i da li razumemo medije, ne samo kao informaciju i vest. Koliko su mediji uticajni, odgovrni i profesionalni, i da li nove tehnologije, društvene mreže i njihov obrazac, pružaju dobar primer mladima.
Polaganje vožnje u današnje vreme zahteva dosta odricanja. Naime, uvođenjem novog Zakona o saobraćaju u 2017. godini, režim obuke i polaganja se znatno promenio. Sada obuka traje duže, pa kandidati moraju da izdvoje dovoljno slobodnog vremena. Budite u toku

Dozvolite obaveštenja sa ovog portala o aktuelnim zbivanjima